Toroğlu: Volkan'a dur demek lazım

Volkan Demirel'le ilgili bir yorumda eski hakem Erman Toroğlu'dan geldi.

Toroğlu: Volkan'a dur demek lazım
Toroğlu: Volkan'a dur demek lazım
GİRİŞ 27.08.2014 11:28 GÜNCELLEME 27.08.2014 11:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Galatasaraylı Felipe Melo'ya yönelik sözleri ve maç sırasında yaptığı hareketle ilgili açıklamalarda bulundu.

Futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Galatasaraylı Felipe Melo'ya yönelik sözleri ve maç sırasında yaptığı hareketle ilgili, "Volkan'ın yaptıklarına ve söylediklerine birilerinin 'dur' demesi lazım" dedi.

Toroğlu, Bodrum'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan TFF Süper Kupa finali öncesi Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile Fenerbahçe'nin genel sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu arasında "çirkin diyaloglar" yaşandığını savundu.

İkili arasında geçen diyalogların sahaya yansıdığını ifade eden Toroğlu, "Sahanın içerisinde de çirkinlikler oldu. Volkan'ın yaptıklarına ve söylediklerine birilerinin 'dur' demesi lazım. Kim der, onu merak ediyorum. Futbolun da sahibi yok. Kimsenin bir şey söyleyeceğini zannetmiyorum. Nasıl sporcular, anlamak mümkün değil. Sporcunun özü o değil" dedi.

YORUMLAR 6
  • Abdullah Ademoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak kaşık. Volkan sütten çıkmış ak kaşık herhalde. Seyircileri çileden çıkaran kim. Türk futbolundan Volkan gibilerin temizlenmesi lazım.
    Cevapla
  • YILMAZ ARIKAN 9 yıl önce Şikayet Et
    anlamak mümkün değil.. arif kara adlı yorumcuya. sen hangi ülkede yaşıyorsun birader. çıkar at gözlüklerini öyle seyret maçları, toroğluna gelince: maç yorumcusu sendin, niye maç esnasında ve özellikle penaltı atışlarındaki volkan efendinin tavırlarına tepki göstermedin. iki gazeteci gördün yorum mu yaptın şimdi. Büyük takımda oynadığını hala idrak edememiş bazı sözüm ona futbolcular yüzünden derbilerden futbolsever olarak artık zevk almıyoruz, alamıyoruz. Ayrıca maçın hakemi tam evlere şenlik. bence hakemliği bırakıp özel hayattaki işine dönsün o arkadaş.
    Cevapla
  • Sefer Aksakal 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumcular biraz dikkatli konuşsunlar. erman bey maçı yorumlarken sen melo için pitbul diye hitap edersen bir yorumcu olarak sizleri seyreden herşey yapar demek ki volkan kaklı demiş bence hepsi seyirciyi maçlardan soğuttular
    Cevapla
  • Ahmet TERZi 9 yıl önce Şikayet Et
    EE BALIK BAŞTAN KOKAR BİRİ FENERASYON BAŞKANI DİĞERİ FENERİN BAŞKANI YILDIRIMLAR. Al birini vur obürüne volkana ceza veremezler çünkü ruh ikizleridir yıldırımlar emre ile volkan öyle herkesle dalga geçerler hakaret ederler küfür savururlar. türk halkıda tv başından bu saygısızları seyreder tipki bu iki başkanın seyrettiği gibi. yazıklar olsun bu durumu seyredenlere.
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    sana dur denmedi. volkana niye dur denecek, sen gs seyircisine yöneticisine akıl ver. türk futbolundaki çirkefliğin sembolü onlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle