Aziz Yıldırım: Maşallah, ezdik geçtik

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'ı kutlarken memnuniyetini ilginç sözlerle dile getirdi.

Aziz Yıldırım: Maşallah, ezdik geçtik
Aziz Yıldırım: Maşallah, ezdik geçtik
GİRİŞ 27.08.2014 09:36 GÜNCELLEME 27.08.2014 10:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

G.Saray'ı penaltılarla 3-2 yenip Süper Kupa şampiyonu olan Fenerbahçe'nin dönüş yolculuğu bir hayli neşeli geçti. Uçağın en ön koltuğunda oturan Başkan Aziz Yıldırım, kalkışın ardından ayağa kalktı ve İsmail Kartal'ı "Hocam gelin de biraz sohbet edelim" diyerek yanına çağırdı. Yıldırım, Kartal'a "Aman hocam nazar değmesin. Maşallah hem futbol hem sonuçlar anlamında çok iyi bir başlangıç yaptın. Skordan daha önemli olan, futbol olarak bir takımın bu kadar ağır bastığı bir derbi uzun süredir izlememiştim. G.Saray'ı ezdik, geçtik. Benim için önemli olan buydu. Gol atıp 90 dakikada işi bitirsek çok daha iyi olurdu ama sağlık olsun. Golleri ligde atarız" dedi.

NASIL BAŞLARSAN ÖYLE GİDER

Kendileri için bu güzel başlangıçtan sonra en önemli şeyin lig olduğunu kaydeden Yıldırım, "Seninle her zaman konuşuyoruz. Hedeflerimiz belli. 4. yıldız bizim için çok önemli. Lige nasıl başlarsan öyle gider. Zaten bizim ilk 10 haftalık fikstürümüz zor. Bu zor dönemi başarılı geçersek yolu yarılarız" diye konuştu. Yıldırım'a teşekkür eden İsmail Kartal ise "Desteğiniz için teşekkür ederiz. Futbolcu kardeşlerim bizim için verdiğiniz emeğin bilincinde. Sorunsuz başladık, inşallah böyle gider" ifadelerini kullandı.

KAPTANLARI KIRMADI

Başkan Aziz Yıldırım uçakta futbolcularıyla da sohbetler etti. Kaptanlar Emre ve Volkan'ın "Başkanım geçen sene şampiyonluk için Çengelköy'deki buluşmada selfie yapmıştık. Uğurlu geldi. Süper Kupa ile uçakta bir selfi yapalım da diğer şampiyonluklar için gelenek olsun" dedi. Başkan 'Olur' deyince, ortaya bu poz çıktı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 5
  • Atilla Türkoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben Hiç Sevinemedim. Çünkü Sen Orada Oldukça Ben Bu Kulübün Hiç Bir Şeyine Sevinemiyorum. . Açıkçası ne şampiyonluklar, ne ezeli galibiyetler beni sevindirmiyor. Çünkü tüm taraftarlar gibi ben de bu kulüpden soğudum. Bunu da sen yaptın. Yıllardır insanlar, taraftarlar senin bırakıp gitmen için yazıyor, çiziyor. Ama sen inatla hala o koltuktasın. O büyüklüğü gösterip yeter artık birazda başkaları gelsin deme erdemliliğine sahip ol. 4-5 yıl Aykut ile beraber bu kulübü diblere vurdunuz. Kulübün adını lekelediniz. Artık yeter yani. Aziz Yıldırım dönemi bitsin artık. Bıktık vallahi. Kokmaya başladı kulüp.
    Cevapla
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    !!!. ezip geçmek filan göremedim ben! iki takımdan gs daha hazır değil göründü o kadar.2-3 atarsın ezdin deriz muslera iyi günüdeydi kabul ama muslera her zaman iyi. oyun maç içinde gs ye de döndü. geçen senenin şampiyon takımının daha iyi olması gerekirdi , trabzonu bilmiyorum ama .beşiktaşı da seyrettim şu an itibarı ile en iyisi bjk. tabi şu an itibarı ile. sene içinde köprü altından çok sular akıyor
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Ezmek Lafı Az Kalır. Gs yi yerden spatulayla bile kazıyamazlar bu rezil oyunla.
    Cevapla
  • ahmet sait 9 yıl önce Şikayet Et
    ezik bir başkandan ezdik kelimesinden başka ne çıkabilirdi ki?. Galatasarayın hem sportif hem ahlaki başarılarını hazmademeyip altında ezilen bir başkandan tabiki ruh halinin yansıması olarak EZDİK kelimesi çıkması gayet normaldir. Siz önce trabzonsporun hakkını verin sayın başkan...
    Cevapla
  • Simavi 9 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl başlarsan öyle gider. Geçen sene de GS almıştı Süper Kupayı ama sezon sonu GS gülemedi :)
    Cevapla