Ünlü sanatçıdan Volkan'a: Zehirlemek istiyorum

Ünlü şarkıcı Ömür Gedik, Volkan Demirel'in "Belediye başı boş köpekleri zehirlesin" açıklamasına sert tepki gösterdi.

Ünlü sanatçıdan Volkan'a: Zehirlemek istiyorum
Ünlü sanatçıdan Volkan'a: Zehirlemek istiyorum
GİRİŞ 26.08.2014 01:49 GÜNCELLEME 26.08.2014 01:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ömür Gedik, "Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i zehirlemek istiyorum... Zehirlenmesini istediği köpekler adına..." sözlerini kullandı.

Volkan, maç sonrasında "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa olmayacak, bana kalacak bu iş. Ben de ceza alırım diye korkuyorum." demişti.

YORUMLAR 3
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    alper ağa. su içmek ne zamandan beri fair play dışı oldu.burak gol atarkende su içti o neden etkilenmedi.yada bizde şöyle mi diyelim.muslera (ki yapmaz senin mantığına göre söylüyorum) kendi taraftarı önünde futbolcunun gözüne bakarak onu sinirlendirdi bizimkilerde musleranın üstüne attı? dün akşam sahada gs diye bir takım yoktu. ş.liginde bu takımı liğme liğme ederler yenilgiye kılıf aramak yerine nasıl takım düzelir onu tartışın.
    Cevapla
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    klas. Ne kadar zağar adam var yaa. Hemen birileri provakatif haber yapmak için yazmıi. Bir çok zagarda hemen üzerine atlamış. Esas bunların hepsini zehirleyecen
    Cevapla
  • ALPER AĞA 9 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. trabzona helal olsun bu volkana hakettiğini veriyor penaltı atışlarında rakibi sinirlendirmek için yaptıkları fair play dışıdır ceza gerektirir
    Cevapla