Aziz Yıldırım önerdi, Kartal kabul etti

G.Saray’la oynanacak dev derbiye özel önem veren F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım takımın maçın yapılacağı şehirde kampa girmesini talep etti.

Aziz Yıldırım önerdi, Kartal kabul etti
Aziz Yıldırım önerdi, Kartal kabul etti
GİRİŞ 22.08.2014 08:43 GÜNCELLEME 22.08.2014 08:43

Teknik direktör İsmail Kartal da bu teklife ‘Olur’ deyince Manisa’da karar kılındı.

Süper Kupa’da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan dev derbiye sayılı günler kala sarı lacivertliler maç için hazırlıklarını sürdürüyorlar. Rakip Galatasaray karşılaşma için İzmir’de kamp yapacak.

Ancak sarı lacivertliler Başkan Aziz Yıldırım’ın isteği ile maç için kampa İzmir yerine Manisa’da girmeye karar verdi. Yıldırım takımının maça çok daha iyi konsantre olabilmesi için Manisa’da kalmasının uygun olacağını söylerken teknik adam İsmail Kartal da Başkan ile aynı fikirde olduğunu söyledi.

Yıldırım maçın önemine vurgu yaparken oyuncularının karşılaşmanın önemini ve havasını Manisa’da kampa girerek çok daha iyi hissedebileceğini belirterek Süper Kupa’yı Manisa’da bir otelde kalarak beklemenin daha doğru olduğunu belirtti.

İSMAİL KARTAL DA AYNI FİKİRDE

Fenerbahçe’nin teknik patronu İsmail Kartal da dev derbide oyuncularının konsantrasyonlarının çok önemli olduğunu vurgulayarak, Manisa’da kampa girmelerinin çok daha olumlu olabileceğini söyledi. Kartal’ın da Başkan Yıldırım ile aynı fikirde olmasından dolayı sarı lacivertliler pazar günü önce İzmir’e gidecekler ardından da takım otobüsü ile Manisa’da kalacakları otele geçip maçı beklemeye başlayacaklar.

İsmail Kartal, Galatasaray maçı analizlerine dün sabah başlarken rakibin hem geçen yıl oynadığı bazı maçları hem de Prandelli döneminde yapılan hazırlık maçlarını tek tek izleyerek önemli noktalar özel videolar hazırlamaya başladı. Kartal oyuncular ile 2’li ve 3’lü toplantılar yaparak bu analizlerini futbolcularına iletecek.