Tesislerde yatıp kalkıyor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal'ın, imza attığı günden bu yana tesislerde kaldığı ortaya çıktı.

Tesislerde yatıp kalkıyor
Tesislerde yatıp kalkıyor
GİRİŞ 18.08.2014 02:10 GÜNCELLEME 18.08.2014 02:10

Sarı-lacivertli takımın hocası ekibi ile birlikte günün 24 saatini Samandıra’da geçiriyor. Antrenman programı, taktik çalışmalar, takımın oynadığı maçların analizi gibi birçok konuyla ilgili hazırlıklar yapan teknik kadro yeni sezon planlaması üzerinde de titizlikle duruyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, resmi mukaveleye imza attığı günden bu yana Samandıra Tesisleri’nde kalıyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yardımcıları ile birlikte yoğun mesai harcayan Kartal ve ekibi evlerinin yolunu unuttu. Sezona en iyi şekilde hazırlanabilmek için teknek heyet adeta tesislere kamp kurdu. Başta Kartal olmak üzere tüm ekip günün 24 saatini Samandıra’da geçiriyor.

Antrenman programı, taktik çalışmalar, takımın oynadığı maçların analizi gibi birçok konuyla ilgili çalışan teknik ekip yeni sezon planlaması üzerinde de titizlikle duruyor.

Teknik Direktör Kartal, bu konularla ilgili daha verimli çalışmak için tesislerde kalmanın daha doğru olduğunu düşünüyor. Yeni sezon başlayana kadar teknik heyet bu uygulamaya devam edecek. Ancak uzun lig maratonunda da kritik ve yoğun haftalar öncesi yine Samandıra’da tam gün mesaisine devam edilecek.

Kartal ve ekibi Olympiakos maçının ardından soluğu yine tesislerde aldı. Sıcağı sıcağına maçın tekrarını izleyip analizler yapıldı. Bir diğer ekip ise Roma ile yapılacak maç için rakibi incelemeye başladı.

SABAHA KADAR ANALİZ

Karşılaşmanın ardından oyuncuların da büyük bölümü tesislerde kalmayı tercih etti. Bu sabah yapılan antrenmanın ardından futbolcular evlerine döndüler.

Bu arada sarı-lacivertli takımın başında ilk maçına çıkan İsmail Kartal’ın heyecanı gözlerinden okunuyordu. Caner ve Emre’nin attığı gollerden sonra yanına gelmesi Kartal’ı duygulandırdı.

''YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ''

Futbolcularının da maç öncesi kendisine “Hocam ilk maçta yüzünü kara çıkarmayacağız” diyerek ciddi bir destek verdiği ortaya çıktı. Karşılaşma sonrası da herkes elde ettiği ilk galibiyetten ötürü Kartal’ı kutladı ve hocalarına sarıldı.