Kartal, Yanal sorusuna yorum yapmadı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, takımın başında çıktığı ilk maçın ardından basın toplantısı düzenledi.

Kartal, Yanal sorusuna yorum yapmadı
Kartal, Yanal sorusuna yorum yapmadı
GİRİŞ 17.08.2014 00:51 GÜNCELLEME 17.08.2014 00:51

Olympiakos maçına sanki bir lig maçına çıkacakmış gibi hazırlandıklarını söyleyen Kartal, "Bugün ilk maçı oynadık, 5-6 gündür oyuncularımla beraberiz. Hepsi gayet istekli, disiplinli. 3-4 maçtır kazanamamanın bir sıkıntısı vardı takım üzerinde, bunu da aştık. Taktiksel olarak sahada görmek istediğim bazı şeyler vardı. Zaman zaman istediğim bazı şeyler oldu, zaman zaman istediklerimizi az yapabildik. Bu gece maçın analizini yardımcılarımla beraber Samandıra'da hemen yapacağız. Bizim amacımız topun bizde daha fazla kalmasını sağlamak, daha çok topla oynayan bir takım, daha çok baskı yapan bir takım olmak istiyoruz. Merkezde veya 3. Bölgede yapmamız gereken o baskıyı artırmak istiyoruz" dedi.

''BU SİSTEMDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ''

Diego'nun gelişiyle oyun sistemlerinin değişmeyeceğini belirten İsmail Kartal, "Diego geldiğinde de biz oyun sisteminden vazgeçmeyeceğiz. Sadece bu sistemle ilgili bir iki ufak oynamalar olabilir. Fenerbahçe 7-8 yıldır bu sistemde oynuyor" şeklinde konuştu.

''FENERBAHÇE HER MAÇINA KAZANMAK İÇİN ÇIKAR''

Olympiakos karşısında sadece defansif anlamda değil, zaman zaman her bölgede düştüklerini ve basit hatalar yaptıklarını da dile getiren Kartal, "yapacağımız analizlerle bunu minimuma indirmek istiyoruz. Fenerbahçe her maçına kazanmak için çıkar, bunun için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

''BEN NE KONUŞACAĞIMI BİLİRİM''

İsmail Kartal, Ersun Yanal'ın başına gelen olaylar ve takımın soyun odasının mahremliği konusundaki soruya ise "Ersun hoca ile birlikteliğimiz oldu, bunlarla ilgili bir yorum yapmak istemiyorum, ben bir endişe taşımıyorum, ben nerede ne konuşmam gerektiğini bilirim. Benim de başıma gelecek diye bir endişem yok, kendime güveniyorum" cevabını verdi.

KAYNAK: DHA