F.Bahçe yalanlaması! "Tuvalet kağıdı satan..."

Suudi SMPC Grup'un Fenerbahçe'ye hem forma hem stadyum sponsoru olacağına dair haberlerin üzerinden resmi bir açıklama geldi.

F.Bahçe yalanlaması! "Tuvalet kağıdı satan..."
F.Bahçe yalanlaması! "Tuvalet kağıdı satan..."
GİRİŞ 01.08.2014 10:41 GÜNCELLEME 01.08.2014 10:41

Bir gazetede yer alan, Prens Abdullah ve Fenerbahçe haberleriyle ilgili yetkili ağızdan açıklama geldi.

Söz konusu haberde; "F.Bahçe yönetimi Arap dünyasının en büyük kağıt üreticisi olan Prens Abdullah'ın "SMPC Grup"u ile hem stat hem de forma reklamı için anlaşmaya varmış durumda" denilirken, Prens Abdullah ile yakın olan ve şirketlerinde üst düzey görev alan Sheffield United Futbol Direktörü ve Fenerbahçe genel kurul üyesi Selahattin Baki'den açıklama geldi.

"BÖYLE BİR HAYAL GÜCÜ HOLLYWOOD'DA YOK"

Baki, kendisine ait twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Bazı haberler okudum, Fenerbahçe'nin Saudi Paper ile 106 milyon poundluk abir sponsorluk anlaşması imzaladığına dair. Hayatımda okuduğum en büyük yalan. Şirketin yönetim kurulu başkanu, Suudi Spor Bakanı seçildiğinden beri tüm yönetiminde yer aldığı şirketlerden istifa etti ve hiçbir işle ilgilenmiyor. Tuvalet kağıdı satan bir şirketin 106 milyon pound vereceğini yazan arkadaşı tebrik etmek isterim. Çünkü, böyle bir hayal gücü Hollywood'da yok" dedi.