Flaş açıklama! "Mert'i değil Ertuğrul'u istiyoruz"

Fenerbahçe'nin Mert Günok'u kiralayın önerisine karşı çıkan Konyaspor yönetimi Ertuğrul Taşkıran transferinde ısrarlı.

Flaş açıklama! "Mert'i değil Ertuğrul'u istiyoruz"
Flaş açıklama! "Mert'i değil Ertuğrul'u istiyoruz"
GİRİŞ 01.08.2014 10:32 GÜNCELLEME 01.08.2014 10:34

Son 2 yıl­dır Kay­se­ris­por'da ki­ra­lık ola­rak oy­na­yan ve gös­ter­di­ği per­for­mans­la her­ke­sin be­ğe­ne­si­ni ka­za­nan Er­tuğ­rul Taş­kı­ran se­zo­nun bi­ti­miy­le Fe­ner­bah­çe'ye ge­ri dön­müş­tü. Genç el­di­ve­nin dö­nü­şü de Ka­nar­ya'da ye­ni se­zon­da  Vol­kan De­mi­rel'in ar­dın­dan ikin­ci ka­le­ci­nin kim ola­ca­ğı so­ru­su­nu ak­la ge­tir­miş­ti.

Teklif ilk görüşmede

So­ru­nun ya­nı­tı­nın ne ola­ca­ğı bi­lin­mez an­cak ko­nuy­la il­gi­li Kon­yas­por'dan il­ginç açık­la­ma­lar gel­di. Bir sü­re­dir Er­tuğ­rul ile ya­kın­dan il­gi­le­nen Ye­şil Be­yaz­lı­la­rın baş­kan yar­dım­cı­sı Gü­ven Öten, "Fe­ner­bah­çe'ye Er­tuğrul için tek­li­fi­mi­zi yap­tık ama on­lar bi­ze ilk gö­rüş­me­miz­de Mert Gü­nok'u ki­ra­la­ma­yı öner­di­ler" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Kon­yas­por ola­rak Er­tuğ­rul ko­nu­sun­da­ki ıs­rar­la­rı­nın sür­dü­ğü­nü be­lir­ten Öten "Biz Er­tuğ­rul'u dü­şü­nü­yo­ruz. Eğer ver­mez­ler­se B plan­ı­mız var. Ga­la­ta­sa­ray'dan ay­rı­lan Ay­kut Er­çe­tin de lis­te­miz­de" di­ye ko­nuş­tu.  

2017’de serbestler

Kon­yas­por cep­he­sin­den ya­pı­lan açık­la­ma­la­ra gö­re Fe­ner­bah­çe ikin­ci ka­le­ci ter­ci­hini şu an Er­tuğ­rul Taş­kı­ran'dan yap­mış gi­bi gö­zü­kü­yor. İki ka­le­ci­nin de 2017 yı­lı­na ka­dar Fe­ner­bah­çe ile söz­leş­me­si var.

2009-10 se­zo­nun­dan bu ya­na Fe­ner­bah­çe'de top­lam 34 maç­ta gö­rev alan Gü­nok ile ge­çen se­zon bir ara İn­gi­liz de­vi Manc­hes­ter Uni­ted da il­gi­len­miş­ti. Er­tuğ­rul Taş­kı­ran ise ge­çen se­zon Kay­se­ris­por for­ma­sıy­la 15 res­mi maç­ta gö­rev yap­mış­tı.  

Fenerbahçe’nin Kocaelispor’dan alt yapısına transfer ettiği Mert Günok, Sarı-Lacivertli takımda 2008-09 sezonunda profesyonelliğe adım attı. Kanarya’da 2010-11 ve 2013-14 olmak üzere 2 kez Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

KAYNAK: BUGÜN