Fenerbahçe'den Hürriyet'e yalanlama

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Hürriyet Gazetesi'nde yer alan bir habere yalanlama geldi.

Fenerbahçe'den Hürriyet'e yalanlama
Fenerbahçe'den Hürriyet'e yalanlama
GİRİŞ 28.07.2014 18:01 GÜNCELLEME 28.07.2014 18:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte o açıklama;

Hürriyet Gazetesi spor sayfasında bugün "16 milyon liralık anlaşma" başlığı ile yayınlanan haber, algı ve içerik açısından gerçeği yansıtmadığından, kulübümüz tarafından bir açıklama zorunluluğu doğmuştur.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski yöneticisi Sadettin Saran, Profesyonel Futbol Takımımızın yayın haklarını pazarladığı dönemde, kulübümüz aleyhine oluşan alacakları nedeniyle, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü mahkemeye vermiştir.

Sadettin Saran tarafından başlatılan alacak davası sonucu kulübümüz icraya verilmiştir. İcra takibi sonrası ise Fenerbahçe Spor Kulübümüz gelirlerine ve banka hesaplarına, alacak davası nedeniyle icra uygulaması başlatılmıştır.

Sadettin Saran tarafından, Haziran 2014'te, alacaklar ve işleyen faizler sonucu kulübümüzün bankalardaki mevduat hesapları da bloke edilmiştir.

Kulübümüz Hukuk Kurulu ile Sadettin Saran yayıncılık arasında yapılan görüşmeler sonrası bir kısım nakit ödeme gerçekleştirilerek, alacak borç ödeme mahsuplaşması yapılmıştır.

Gazete haberinde yansıtılmaya çalışıldığı gibi kulübe katkı ve gelir amaçlı yeni bir reklam anlaşması yapılması söz konusu değildir.

Sözleşmenin konusu ve kapsamı kulübümüz aleyhine Sadettin Saran şirketi tarafından açılmış alacak davasının mutabakat ve mahsubundan ibarettir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

YORUMLAR 1
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Hürriyet ,sözcü...gibi gazetelere verilen paralara yazık!..... .....Bu gazetelerin hayatları palavra..yalan haber onların idolü olmuş?..
    Cevapla