Sürpriz gelişme! F.Bahçe'den dev anlaşma!

Fenerbahçe ile Sadettin Saran arasında süren gerilim sona erdi. Karşılıklı adımlar atılmasıyla tarihi bir reklam anlaşmasına imza atıldı.

Sürpriz gelişme! F.Bahçe'den dev anlaşma!
Sürpriz gelişme! F.Bahçe'den dev anlaşma!
GİRİŞ 28.07.2014 10:51 GÜNCELLEME 28.07.2014 12:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bilindiği gibi Sadettin Saran Fenerbahçe yönetimi tarafından kulüpten ihraç edilmiş. Saran bu karara karşı dava açmış ve mahkemeyi kazanarak kulübe geri dönmüştü. Yargıtay’ın onadığı bu karar sonrası tarihi bir karar daha alındı. F.Bahçe Kulübü ile Sadettin Saran arasında 16 milyon liralık bir reklam anlaşmasına imza atıldı.

Saran, kulüpten alacağı olan 16 milyon liranın 3 milyon lirasını F.Bahçe’ye bağışladı. Geri kalan 13 milyon lira için de sarı lacivertli kulüple reklam anlaşması yaptı.

İşte o 5 yıllık reklam ve sponsorluk anlaşmasının ayrıntıları...

KAP’A BİLDİRİLMEDİ

Reklam ve sponsorluk anlaşmaları Şükrü Saracoğlu Stadı’nın kale arkası ve röportaj panolarının bulunduğu bölümün markalamalarını içeriyor.

Bunun dışında Saran, sarı lacivertli kulüpten tahvil de satın aldı. Bir de Aziz Yıldırım’ın da onayıyla Şükrü Saracoğlu’ndaki 4 büyük locadan birinin sahibi oldu. Bu bölümde Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un da locaları var, bilindiği gibi Sadettin Saran’ın daha önceki normal locası kulüpten ihraç edildiği için geri alınmıştı.

Bu arada Fenerbahçe’nin dernek üzerinden yaptığı anlaşmayı KAP’a bildirmemesinin nedeni 8.8 milyon Euro’luk rakamın altındaki anlaşmaların KAP’a bildirme zorunluluğunun bulunmaması olduğu öğrenildi.

IŞIK YAKMIŞTI

Aziz Yıldırım olağan kongre öncesi yaptığı açıklamada, kulübe dönmek isteyenlere itiraz etmeyeceklerini dile getirerek bir anlamda Sadettin Saran’a yeşil ışık yakmıştı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 2
  • sarı derebeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslantepeli..... Şu mübarek bayram gününde tam 8 yere saldırmışsın be adam....Günaha girme....
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Sike sureci ile Nacizane fikrimiz. 1)TFF Kupayi ibrahim Yazicinin mezarina goturur. Altinada ne Feneri nede Trabzonu rencide etmeden bu kupanin 'herhangi bir soylentiye karismadan gosterilen Fair-Play adina' buraya dikildigine dair kisa bir bilgi paylasimi koyar 2) 2010-2011 sezonunu oldugu gibi tescil eder cunku sadece fener degil, ayni zamanda trabzonun da ismi tesvik'e karismistir ki, 58 degismeden once buda suctu 3)Bursaspor Sampiyon ilan edilemez cunku (MiSAL OLARAK) herhangi bir puan silme bile aradaki mesafeyi kapatamaz 4) Boylece ne Sn.Yildirim ve yonetim kurulu ''sikeci'' olarak nede Sn. Sener ''Tesvikci'' olarak KAYDA gecmez 5) Ulke icinde herhangi bir suc unsuru bulunmadigi halde, UEFA'ya Fair-Play konusunda gosterilen hassasiyet iletilir 6) UEFA yurt disinda kendi kararini uygular ayri 7)Boylece hem TFF, hem Fener hemde Trabzon artik ileriye bakabilir. Not=TFFnin 5+3'un (en azindan) arti'sini kaldirmasini umuyorum. Demokrasi bunu gerektirir
    Cevapla