Fenerbahçe 2 eksikle çalıştı

Fenerbahçe, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla çalışmalarına devam etti.

Fenerbahçe 2 eksikle çalıştı
Fenerbahçe 2 eksikle çalıştı
GİRİŞ 25.07.2014 21:16 GÜNCELLEME 25.07.2014 21:16

Tesislere gelen Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Selim Kosif, Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan ile Fenerbahçe Ülker İcra Kurulu Üyesi Ahmet Özaktaç antrenmanın bir bölümünü takip etti.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.30'da başlayan antrenman, 1 saat sürdü. Yoğun sis altında gerçekleştirilen çalışma koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Ardından 4 gruba ayrılan sarı lacivertliler 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaparken, antrenman hafif tempolu koşularla noktalandı.

Caner Erkin ve Egemen Korkmaz çalışmalarını özel program dahilinde sürdürürken, izinli olan Dirk Kuyt ve Emmanuel Emenike ise antrenmanda yer almadı.

Antrenman sonrası tesislere gelen taraftarların yanına giden futbolcular, taraftarlar ile fotoğraf çektirip, imza dağıttılar.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında 26 Temmuz Cumartesi günü Düzce 18 Temmuz Stadı'nda İran'ın Sepahan takımı ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.