Şike davasında Aziz Yıldırım'a şok!

Anayasa Mahkemesi, Aziz Yıldırım hakkında şike davasına ilişkin yeniden yargılama talebini reddetti.

Şike davasında Aziz Yıldırım'a şok!
Şike davasında Aziz Yıldırım'a şok!
GİRİŞ 23.07.2014 15:23 GÜNCELLEME 23.07.2014 16:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Anayasa Mahkemesi, Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davası nedeniyle haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle yaptığı başvuruda ret kararı verdi.

Yıldırım ile aynı davada yargılanan sanıklar Yaşar Kaya ve Yüksel Ekşioğlu'nun bireysel başvurularını birleştirerek sonuçlandıran Yüksek Mahkeme, Şike Davası'nda yerel mahkemede yeniden yargılama başladığından başvuru yolları tüketilmediği gerekçesiyle başvuruları reddetti.

YORUMLAR 7
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    zaten yeniden yargılama verildi..... ...doğru karar......
    Cevapla
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    peki. niye A.Y A.Y.M 'ye başvurdu (hatta reddedildikçe başvurmaya devam ediyor) ayrıca A.Y.M ' den çabuk karar çıkması yönünde kamuoyunu kullanarak baskı oluşturmaya çalışıyor? Ya A.Y.M A.Y' ye evet kardeşim sen haklısın deseydi nasıl yorum yapacaktınız ? Bana göre bu kararla zaten hayal olan Ş.L resmi olarak ta sizin için bitmiştir. En iyi ihtimalle UEFA sadece A.Y yi sportif faaliyetlerden men edecektir. Kötü ihtimallerin hakkı saklı durumda çünkü FB ve TS nin şikayeti üzerine UEFA 'nın ortak olarak görevlendirdiği müfettişin ne yapacağını kimse kestiremiyor
    Cevapla
  • aziz taş 9 yıl önce Şikayet Et
    ahmet sarmusa. en az trabzon kadar şike yapmıştır,,,,,, bize her yer diyarbakır olmaz cünkü hic bir yer diyarbakır kadar cesur ve güzel olamaz
    Cevapla
  • Kaan.arya 9 yıl önce Şikayet Et
    AYM diyor ki. Bu dava için zaten 13.ACM tarafından YENİDEN YARGILAMA kararı verildi. Ve o karara itirazlar da kabul edilmedi (ts lilerin itirazı red olunduğunu anlıyoruz). Şu an için bana gerek kalmadı diyor. Yargılama bitince yani İÇ HUKUK YOLLARI tükenince benim görevim tekrar başlar haydi YENİDEN YARGILANIN diyor. Anlamayan kaldı mı?
    Cevapla
  • sedat özgen 9 yıl önce Şikayet Et
    rezalet. Yahu adamlar şike yaptıkları için avrupadan men edildiler daha ne olsun? Gerçi Allah'ın adaleti dışında bir adalet sisteminden hakkaniyetli olunmasını beklemiyoruz. Azizi kurtarmak içn her türlü hukuksuzluğu yapıyorlar işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle