Issia Dia: Demba Ba beni aradı

Senegalli Di­a, Beşiktaş’a gelen vatandaşı için konuştu. “Beni arayıp sordu, hemen gitmesini söyledim” ifadesini kullandı.

Issia Dia: Demba Ba beni aradı
Issia Dia: Demba Ba beni aradı
GİRİŞ 21.07.2014 10:02 GÜNCELLEME 21.07.2014 10:02

2010-11 ve 2011-12 se­zon­la­rın­da Fe­ner­bah­çe­’de oy­na­yan ardından Ka­ta­r’­ın Lekh­wi­ya ta­kı­mı­na gi­den Senegalli Di­a, Beşiktaş’a gelen vatandaşı için konuştu. “Beni arayıp sordu, hemen gitmesini söyledim” ifadesini kullandı. 

Fenerbahçe’de 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında forma giyen ardından da Katar’ın Lekhwiya takımına transfer olan Senegalli futbolcu İssier Dia, Beşiktaş’a transfer olan vatandaşı Demba Ba için konuştu.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Demba Ba, Beşiktaş'tan teklif aldığında ilk olarak beni aradı. Ben de mutlaka Türkiye'ye gitmesi gerektiğini, Beşiktaş'la kesinlikle anlaşmasını, Türkiye’nin çok güzel bir ülke olduğunu ve tereddüt etmemesini söyledim” ifadelerini kullandı.

Dia, “Demba Ba çok büyük bir 9 numara. Sow'la karşılaşmaları çok ilginç olacak” diye ekledi.

‘Sow ile her hafta görüşüyoruz’

İssier Dia, Sarı-Lacivertliler’in şampiyonluğuna çok mutlu olduğunu da dile getirerek, "Fenerbahçe'yi devamlı olarak izliyorum. Ayrıca Musa Sow'la her hafta görüşüyorum. Bana bütün karşılaşmaların ayrıntılarını anlatıyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe adına çok mutlu olduğunu belirten Senegalli oyuncu, “Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda pay sahibi olan hemen hemen herkesi
aradım. Zaten Sow’la sürekli temas halindeyiz" diye konuştu.

‘Türkİye’den gelen teklifler var’

Katar ekibi ile yolları ayırmayı planlayan Dia, “Aralarında İspanya, Türkiyeve Fransa'nın da olduğu ülkelerden teklifler var; ama önceliğim Türkiye. Türkiye'den gelen teklifleri değerlendirmeyi planlıyorum. Yine ülkenizde futbol oynamak istiyorum” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL