Sürpriz gelişme! Casillas Ada yolcusu

Real Madrid'in sembol ve efsane isimlerinden bir tanesi olan deneyimli kaleci Iker Casillas'ın Arsenal'a gitmek istediği iddia edildi.

Sürpriz gelişme! Casillas Ada yolcusu
Sürpriz gelişme! Casillas Ada yolcusu
GİRİŞ 20.07.2014 13:31 GÜNCELLEME 20.07.2014 13:31

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in sembol ve efsane isimlerinden bir tanesi olan deneyimli kaleci Iker Casillas'ın geleceği hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

İspanyol basınında yer alan habere göre, Madrid ekibinde eskisi kadar forma şansı bulamayan ve ayrılması beklenen İspanyol eldivenin Premier Lig takımlarından Arsenal'a yakın olduğu iddia edildi.

Bu yaz Brezilya'da düzenlenen FIFA 2014 Dünya Kupası'nda da hayal kırıklığı yaşayan Iker Casillas'ın, Real Madrid ile varolan sözleşmesini feshetmek istediği ve Arsenal'a transfer olmak istediği kaydedildli.

YÖNETİME RİCA ETTİ!

Real Madrid'de kaleyi Diego Lopez'e kaptıran ve önümüzdeki sezon için de umudu kalmadığı için Arsenal'a transfer olmak isteyen Casillas'ın, söz konusu transfer için Madrid temsilcisinin yönetimi ile biraraya geldiği belirtildi.

İddia edilen görüşmede 33 yaşındaki deneyimli eldivenin sözleşmesinin fesh edilmesi için Real Madrid yönetimine ricada bulunduğu ve Arsenal'a transferinin 'bedavaya' gerçekleşmesi için böyle bir talepte bulunduğu iddia edildi.