F.Bahçe tarihinde bir ilk daha!

Adidas'ın Fenerbahçe için yaptığı yeni sezon formaları taraftarlarla buluştu. Taraftarlar hücum etti, rekor geldi.

F.Bahçe tarihinde bir ilk daha!
F.Bahçe tarihinde bir ilk daha!
GİRİŞ 19.07.2014 20:10 GÜNCELLEME 19.07.2014 20:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adidas'ın Fenerbahçe için yaptığı yeni sezon formaları taraftarlarla buluştu. Dün ilk olarak Başkan Aziz Yıldırım'ın giydiği ve tanıttığı formalara bugün taraftarlar büyük ilgi gösterdi. 3 çeşit forma bugün satışa çıkarken Fenerium mağazalarında toplam 15 bin adet satış oldu.

TARİHİ REKOR

Kulüp tarihinde bugüne kadar ilk günde 15 bin satış hiç olmamıştı. Vitrindeki formaları bile alan taraftarlar tanesine 129 TL ödediler. Arkasına numara veya isim yazdıran sarı-lacivertli taraftarlar bir forma için 150 TL'yi gözden çıkardı. Fenerbahçeli taraftarlar göğsünde sponsor reklamı bulunmayan formalara ilk günde yaklaşık 2 milyon TL ödeyerek kulüplerine katkıda bulundular.

YORUMLAR 2
  • orhan aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    dipnot. bin tanesini aziz yıldırım aldı mahmut uslu da bin tane almış olsa diğer divan üyeleri falan da çıkılırsa satılan forma sayısı 5 bindir açık ve net!
    Cevapla
  • MUSTAFA ŞAKACI 9 yıl önce Şikayet Et
    mustafa. taraftarı olduğu takımın formasını almak tabi ki normal...ma aynı formayı daha ucuza almak varken neden 3 kat fazla para ödenir ki... Bir formaya 150 lira veren kişiye gidip bir kurum için ya da şahıs için yardım talebinde bulunsanız eli cebine gitmez...gel gör ki lüzumsuz harcamalarda sınır tanımayız...yazık hem de çok yazık...
    Cevapla