Löw: Fenerbahçe'ye Geliyorum

Almanya’nın teknik direktörü Joachim Löw, yakın dostu İsmail Kartal’la F.Bahçe’ye haber gönderdi.

Löw: Fenerbahçe'ye Geliyorum
Löw: Fenerbahçe'ye Geliyorum
GİRİŞ 18.07.2014 10:55 GÜNCELLEME 18.07.2014 11:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'Yİ bir dönem çalıştıran ancak takımı şampiyon yapamayınca yollanan son Dünya Kupası’nın şampiyonu Almanya’nın teknik direktörü Joachim Löw eylül ayında bir kez daha F.Bahçe’yi ziyarete geliyor. Sarı-lacivertli takımda yardımcı antrenör olan yakın dostu İsmail Kartal ile sürekli konuşan Löw, Topuk Yaylası’na giden F.Bahçe’ye kampın ilk gününde başarı dileğinde de bulundu.

İsmail Kartal, Alman hocayla Dünya Kupası sırasında totem yaptıklarını ifade ederken “Her maç öncesi aradık ve başarı diledik. Kupayı kazandıkları gün soyunma odasında konuştuğumuzda o kadar çok mutlu olmuştu ki, onun adına bizler de çok sevindik. Kampımızın ilk günü tüm futbolcu ve çalışanlara başarı diledi.

‘Başkan Aziz Yıldırım’a da selamlarımı iletin’ dedikten sonra eylül ayında Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarının ardından F.Bahçe’yi tekrar ziyaret edeceğini söyledi. Kupayı kazandıktan sonra bizleri unutmaması çok güzel” diyerek Löw’ün gelişini müjdeledi.

YORUMLAR 3
  • Bünyamin BAŞARAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe . Fenerbahçeyi sevemeyenler utansın. Adam yıllar geçmesine rağmen hala sevgiyle anıyor eski takımını . Trabzona kapak olsun. Şimdi Dünya Kupasını da İsterler bizim hakkımız diye.....
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Davul iyi gerilmemişse tokmak işe yaramaz !. gelse dahi, FB eski hamam eski tas !
    Cevapla
  • hasan sezer 9 yıl önce Şikayet Et
    ha bu . arada turkiyedeki basın utan sın değil mı hani fenere geldiğinde ona soylenmeyen bir laf kaldı mı alman köylüsü en hafifi feneri düşürelimde ne olursa olsun turk futbolu kimin umrunda fenerin getirtiklerini arkanıza bir bakıp nasıl kovdurtuklarımızı bir bakın nerelere geldiler dunya futbolunda basın utanır mı acaba ha bu arada kendini buyük yazar zanneden musveddeler en başta yada satılmış yazarlar demek en iyisi
    Cevapla