Yıldırım'dan mahkemeye yeni başvuru!

Aziz Yıldırım, Anayasa Mahkemesi'ne başvururak 17 Temmuz tarihinden önce olumlu veya olumsuz bir karar vermesini talep etti.

Yıldırım'dan mahkemeye yeni başvuru!
Yıldırım'dan mahkemeye yeni başvuru!
GİRİŞ 08.07.2014 17:35 GÜNCELLEME 08.07.2014 17:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA'nın kendisine verdiği ve CAS'ın da onadığı cezalar için İsviçre Federal Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurması için başvurudabulundu. Başvuru 17 Temmuz'da federal  mahkemede görülecek.

Aziz Yıldırım, bu tarihten önce Anayasa Mahkemesi'nden de karar çıkması için talepte bulundu. Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla Anayasa Mahkemesi'ne başvurarak ‘Adil yargılanma hakkının ihlal edildiğini' iddia etti. Ancak Anayasa Mahkemesi, Yıldırım'ın bu başvurusuna henüz bir yanıt vermedi.

Yıldırım, bugün avukatları aracılığıyla Anayasa Mahkemesi'ne yeni birdilekçe sundu. Dilekçede, 17 Temmuz da  İsviçre Federal Mahkemesi'ndekibaşvurunun görüşüleceği belirtildi.  Dilekçede Anayasa Mahkemesi'ninkararlaranın tüm Avrupa tarafından dikkatle takip edildiği ve önemsendiği  ifade edildi. Anayasa Mahkemesi'nin kararlarının İsviçre Federal Mahkemesi tarafından da dikkatle izlendiğinin belirtildiği dilekçede, 17 Temmuz'dan önce Anayasa Mahkemesi'nin olmlu veya olumsuz görüşünü açıklaması istenildi.

KAYNAK: AL JAZEERA
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    lami cimi yok, girecen içeri !. bekliyoruz !
    Cevapla
  • çaykaralı 9 yıl önce Şikayet Et
    azız. marstakı mahkeme senı serbest bırakacak başvuruu yap ve bekle kıyamet gunu başvurun kabul olur
    Cevapla