UEFA'ya şikayet: Emre'yi futboldan men edin!

Trabzonspor, ırkçılık davasında 2 ay 15 gün hapis cezası alan (cezası ertelendi) Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu'nu UEFA'ya şikayet edecek

UEFA'ya şikayet: Emre'yi futboldan men edin!
UEFA'ya şikayet: Emre'yi futboldan men edin!
GİRİŞ 24.06.2014 11:25 GÜNCELLEME 24.06.2014 11:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor , eski oyuncuları Didier Zokora’ya ırkçı söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle 2 ay 15 gün hapis cezası alan Emre Belözoğlu’nun peşini bırakmıyor.

Fenerbahçe kaptanı için UEFA nezninde yeni girişimlere bulunmaya hazırlanan bordo-mavililer, milli oyuncunun futboldan men edilmesi için başvuru yapacak. 

Trabzonspor yönetiminin, Emre’nin yanı sıra Katar’da teknik direktörlük yapan Bülent Uygun için de şike yaptığının mahkeme kararı ile sabit olması gerekçesi ile lisansının iptal edilmesi için FIFA’ya başvuru yapacağı belirtirdi. 

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 10
  • Hain Kurt 9 yıl önce Şikayet Et
    FB nin neden bu kadart sevmeyeni var acaba?. FB ve digerleri... ayidan post FB den dost olmaz misali...
    Cevapla
  • erol ayten 9 yıl önce Şikayet Et
    TAM İSABET. Tam isabetli bir karar olur.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 9 yıl önce Şikayet Et
    hoş değil lakin..... Emre bey ırkçıdır.tescillenmiştir.bir türk olarak utanıyoruz emreden.adam gibi çıksın özür dilesin.yok ama şikebahçeliler paralel yapı derler değilmi.ve trabzonuma hakaret edenleri empati yapmaya davet ediyoruz.siz evnize gelen hırsıza çaymı ısmarlarsınız.yoksa dövermisiniz.bakın bizim başkanı beğenmiyorsunuz adam gibi kadıköye geldi.nerdeyse adamı öldürecektiniz.ne ekerseniz onu biçersiniz.aziz gidecek kupa gelicek. türk futbolu temizlinecektir.saygılarrr
    Cevapla
  • Osman Avni Baltalı 9 yıl önce Şikayet Et
    "tiksindirici". Belözoğlu çok "tiksindirici" bir tip..Futboldan men edilmesi yeterli olmaz. İnsanlarla irtibat kuramayacağı bir yerlere men edilmesi daha iyi bir fikir gibi durmakta.
    Cevapla
  • ragindaco 9 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık be. Trabzonspor yöneticisinden, sporcusundan, seyircisinden bu ülke sporuna verdikleri zarar için yeter artık diyoruz. Türk sporunun üzerinden ellerinizi çekin. Sahaya çıkarsınız, futbol oynayacağınıza, seyircinizle birlikte savaşa çıkmış gibi şiddete başvurursunuz. Her türlü kötülük sizde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle