Araplardan F.Bahçe'ye sürpriz teklif!

Birleşik Arap Emirliklerini'nin Al Nasr kulübünün listesinde Fenerbahçe'nin yıldızı Michal Kadlec var.

Araplardan F.Bahçe'ye sürpriz teklif!
Araplardan F.Bahçe'ye sürpriz teklif!
GİRİŞ 18.06.2014 09:48 GÜNCELLEME 18.06.2014 09:48

Trabzonspor'un Polonya'nın yurt dışına en yüksek bedelle transfer yapan oyuncusu etiketiyle kadrosuna kattığı ancak forma giydiği üç sezonda beklenen performansı sergileyemeyen Adrian Mierzejewski'yi kadrosuna katan Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Nasr kulübünün listesinde bu kez Fenerbahçe'nin yıldızı var. 

Sarı lacivertli takıma geçtiğimiz sezon başında Leverkusen'den transfer edilen ancak Caner Erkin'in üst düzey performansı nedeniyle forma bulmakta zorlanan Michal Kadlec'i kadrosuna katmak isteyen Al Nasr'ın bu transfer için 2.5 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. 

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in alternatifi konumunda Hasan Ali Kaldırım gibi genç ve yerli bir sol bekin olması, Bruno Alves ve Egemen Korkmaz'ın yokluğundaysa ağırlıklı olarak Bekir İrtegün'ün tercih edilmesi ve Serdar Kesimal'in de takımda kalması gibi nedenlerden dolayı forma şansı önümüzdeki sezon için de oldukça zor görünen Kadlec'in de bu teklife sıcak baktığı ve Arap yarımadasının yolunu tutabileceği ifade ediliyor. 

Fenerbahçe formasını geçtiğimiz sezon 11 maçta giyen Çek futbolcu, sezonu iki golle tamamlamıştı. Bonservisine 4.5 milyon euro ödenen Kadlec'in sarı lacivertli kulübe yıllım maliyetiyse 2.1 milyon euro.

KAYNAK: EUROSPORT