F.Bahçe, St. Etienne'le masaya oturuyor!

Yabancı kontenjanındaki kısıtlama nedeniyle yerli transferine özel önem veren Fenerbahçe, milli golcü Mevlüt Erdinç ve kulübüyle bugün görüşmelere başlayacak.

F.Bahçe, St. Etienne'le masaya oturuyor!
F.Bahçe, St. Etienne'le masaya oturuyor!
GİRİŞ 22.05.2014 08:31 GÜNCELLEME 22.05.2014 08:31

Fenerbahçe'de Mevlüt seferi bugün başlıyor. Menajer Hasan Çetinkaya, St. Etienne'de oynayan milli golcünün kiralanması için bugün Fransa'ya uçacak.

Başarılı golcüyü kiralık olarak isteyen sarı lacivertliler, satın alma opsiyonu ile tekliflerini St. Etienne'e sunacak. Mevlüt'ün de sarı lacivertli kulübe sıcak baktığı ifade edilirken, transferin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor.

'Yerli golcü' avantajı

Fenerbahçe, Mevlüt transferi ile geçen sezon yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşadığı forvette elini güçlendirecek. Kulübede yerli golcüsü olmadığı için sıkıntı yaşayan sarı lacivertliler, Alper'i hücum hattının sol kanadında kullanmıştı. Afrika Kupası da 2015'te yapılacağı için 3 Afrikalı golcüsünden 1 ay ayrı kalacak olan Fenerbahçe'nin, bu transfer ile ilgili girişimleri olumlu sonlandırması yüksek ihtimal...

MANCINI DE ONU İSTİYOR

Sarı lacivertli kulübün ezeli rakibi Galatasaray da, Fransa'nın Saint Etinne takımında forma giyen milli golcü Mevlüt Erdinç'i istiyor. Özellikle sarı kırmızılıların İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini'nin, yerli bir golcü olması nedeniyle Mevlüt Erdinç'i takımında görmeyi arzuladığı biliniyor.