Fenerbahçe Edin Dzeko'nun peşinde

Afrika Kupası'na gidecek Sow, Emenike ve Webo'ya alternatif arayan F.Bahçe'de ilk hedef Edin Dzeko. Benfica'nın golcüsü Lima da listede.

Fenerbahçe Edin Dzeko'nun peşinde
Fenerbahçe Edin Dzeko'nun peşinde
GİRİŞ 11.05.2014 07:24 GÜNCELLEME 11.05.2014 11:13

Avrupa kulüplerinin kâbusu Afrika Kupası, 2015'te 17 Ocak'ta başlayacak ve 8 Şubat'ta sona erecek. Fas'taki turnuva öncesi kamp ve sonrası yapılacak tatil, şimdiden bütün kulüpleri kara kara düşündürüyor. Forvet hattını üç Afrikalı Sow, Webo ve Emenike'nin oluşturduğu F.Bahçe de şimdiden kolları sıvadı.

Sarı-Lacivertli yönetim, gelecek sezon Afrika Kupası'nda sorun yaşamamak için santrfor transfer çalışmalarına başladı. Türk Milli Takımı'nın yıldızı Mevlüt Erdinç, kadroya zenginlik katacak. Mevlüt'ün yanı sıra Avrupa çapında bir santrfor aranıyor. İlk hedef Manchester City'nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko.

DZEKO GENÇ, LİMA UCUZ

28 yaşındaki golcü futbolcunun City ile 2015'e kadar sözleşmesi var. Bonservis bedeli ise 24 milyon euro civarında. Dzeko'da sorun çıkarsa rota Portekiz'e çevrilecek. Cardozo'nun Benfica'dan Brezilyalı takım arkadaşı Lima da alternatifler arasında. Brezilyalı golcü 30 yaşında ama fiyatı Dzeko'ya göre daha uygun.

Akşam