Flaş açıklama! F.Bahçe beni istiyor!

Fenerbahçe'nin 10 numara adaylarından Hollandalı oyuncu, "F.Bahçe'nin benimle ilgilendiğini duydum ama ben Hamburg'da kalmak istiyorum" dedi.

Flaş açıklama! F.Bahçe beni istiyor!
Flaş açıklama! F.Bahçe beni istiyor!
GİRİŞ 06.05.2014 08:36 GÜNCELLEME 06.05.2014 10:59

Alman Bild Gazetesi, F.Bahçe ve Ajax'ın Hamburg'un 31 yaşındaki oyun kurucusu Rafael van der Vaart ile ilgilendiğini yazdı.

Hamburg ile 2015'e kadar sözleşmesi olan tecrübeli oyuncu, Ajax'a dönmesinin söz konusu olmadığını açıkladı. Van der Vaart, F.Bahçe ile ilgili ise Bild'e yaptığı açıklamada, "Benimle ilgilendiklerini duydum. Ama ben Hamburg'da kalmak istiyorum" dedi.

Öte yandan, ligde zor günler geçiren ve kümede kalma mücadelesi veren Hamburg'un Türk yıldızlarının da talipleri artıyor. Golleri ile Bundesliga'yı sallayan Hakan Çalhanoğlu, Arsenal, Manchester United gibi devleri peşinden sürüklerken, Tolgay Arslan'a da Türkiye'den ve İspanya'dan talipler olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın yanı sıra Malaga ve Sevilla'nın da transfer listesinde bulunduğu iddia edilen 23 yaşındaki Tolgay transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Önümüzdeki birkaç hafta daha var ve burada elimden geleni yapmak istiyorum. Hamburg büyük ve köklü bir kulüp" ifadelerini kullandı.
Hamburg'un Sportif Direktörü Oliver Kreuzer ise yaptığı açıklamada oyuncularını isteyen takımların olduğunu kesin bir dille doğrulamasa da "Şimdiye kadar hiçbir kulüp resmi olarak bir teklifte bulunmadı. Eğer böyle bir durum olursa tabii ki görüşmeye hazırız" diyerek, gelen tekliflere açık olduğunu ifade etti.