Mahmut Uslu: Yüzde 99 Avrupa'daydık!

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, katıldığı programda ilginç ifadeler kullandı.

Mahmut Uslu: Yüzde 99 Avrupa'daydık!
Mahmut Uslu: Yüzde 99 Avrupa'daydık!
GİRİŞ 04.05.2014 12:37 GÜNCELLEME 04.05.2014 12:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Skytürk 360'a konuk oldu. Burada Yargıtay süreci ve UEFA ile ilgili oldukça ilginç ifadeler kullanan Uslu; "Yargıtay onamasaydı yüzde 99 Avrupa'daydık" dedi.

İşte Uslu'nun açıklamalarından satır başları;

"Önce en önemli konuya gelelim, bir insan bir adam öldürür, zimmetine para geçirir, bir hapis cezası olur. Burada yeni bir kanun çıktı, 6222. Burada 2-3 madde var, bana göre çok ağır. Bu maddeler İsveç'te, Norveç'te olur, Amerika'da bile olmaz. Konuşmayla ilgili bir yasaydı. Eğer o yasada değişiklik olmasaydı 150 yıl hapis yatardı Aziz Yıldırım, suçu doğru olsaydı. 

"DAMGAYI YEDİK, BİTİRDİLER"

"Aziz Yıldırım'a hastanede dedim, seni hemen çıkarmazlar dedim. Aziz Yıldırım'da demiş ki; "Bu normal şike davası değil, bu tamamen bir operasyon" ve sonrasında operasyon olduğu ortaya çıktı. Bir emniyet müdürü çıktı, 19 maçta şike var ve delillendi dedi. Nerede 19 maç? Önce 9'a, sonra 7'ye düştü. Ondan sonra da TFF'nin Etik Kurulu raporu sızdırıldı, tercüme edildi, polis raporlarıyla birlikte UEFA'ya gönderildi. Damgayı yedik, bitirdiler. Bir de algı yaratıldı. Şimdi 17 Aralık operasyonları yapıldı Türkiye'de. Biz orada da karşı çıktı. Algı operasyonu yapıldı. Doğru mu, yanlış mı anlaşılmadan insanlara suçlu denmesin"

"YÜZDE 99 AVRUPA'DAYDIK"

"Biz kanuna saygılıyız. Biz geçmişe dönüp, tapeler falan şuydu buydu demiyoruz. Yargıtay keşke onamasaydı. Çok iyi olurdu. UEFA ile bağlantı kurarak, yüzde 99 Avrupa'ya gitme hakkını kazanırdık. Yargıtay onayınca hayalkırıklığı oldu. Seçim var 3 ay sonra, aceleniz ne, ne diye onaylıyorsunuz? Sonra da biliyorsun, 3 ay bekletildi. Neden yapıyorsunuz bunu? Madem suçlu, elinizde deliller var, siz bunu niye onayladınız? Onayladıkları deliller kanun dışı oldu. Yeni kanuna göre telefon dinlemelerinden suç verilmiyor artık. Tapeleri delillendirmelisiniz, yeni kanun böyle. Peki eski, yok. Eskiye ait bir madde konsaydı, yeniden yargılanma yolu açılabilirdi. Biz her halükarda, adaletli yeniden bir yargılanma istiyoruz"

YORUMLAR 3
  • ibrahim yildiz 9 yıl önce Şikayet Et
    mahmut uslu her serzenişinde haklı, önce uydurma delillerle silahlı suç örgütü sonrada şike dediler. fenere operasyon yapan savcılar 6alatasaray localarında boy gösteriyorlardı, şimdi nerelerdeler acaba.. son sözüm Fenerbahçe yeniden adil olarak yargılanmalıdır. yoksa hükümetimiz ağır vebal altındadır. fenere operasyon yapanlar hükümetimizede aynı şekilde operasyon yapmaya kalktılar. kimse benim yoğurdum beyaz demesin.
    Cevapla
  • veysel yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    gerçekmi kardeşime. FB ve AZİZ YILDIRIMI SUÇLAYANLAR ŞİMDİ VATAN HAİNİ OLDU YAKINDIR GS İLE CEMAAT İN OYUNLARININ BOZULMASI
    Cevapla
  • gerçekmi 9 yıl önce Şikayet Et
    adam avrupa diyor. avrupanın başka bir ülkesinde olsaydınız sizi ikinci lige tıkarlardı,tüpcü sizi korudu ondan öncekilerde korudu korktukları için....
    Cevapla