Merakla beklenen görüşme gerçekleşiyor

Adalete Fener Yak kampanyası çerçevesinde başlatılan girişim, bugün gözlerin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Ali Koç'un yapacağı görüşmeye çevrilmesine neden olacak.

Merakla beklenen görüşme gerçekleşiyor
Merakla beklenen görüşme gerçekleşiyor
GİRİŞ 29.04.2014 07:05 GÜNCELLEME 29.04.2014 08:37

Gül, bugün Ankara'dan İstanbul'a gidecek. Gül, saat 11.00'de Beykoz'da, Türk-Alman Üniversitesi Resmi Açılış Töreni'ne katılacak. Gül, bu törenin ardından saat 12.30'da Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Joachim Gauck'a, Tarabya Köşkü'nde öğle yemeği verecek. Gül, saat 14.30'da ise 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ve Beraberindeki Heyeti kabul edecek. Bu kabul, bu yıl şampiyon olacağı lig bitmeden belli olan FB'nin son dönemde yaşadığı gelişmeler çerçevesinde önemli.

Ali Koç, 22 Nisan'da Ankara'ya yaptığı ziyaretler çerçevesinde, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yle görüşmüştü.

ADALETE FENER YAK

1907 FB derneği yöneticileri bu görüşmeleri, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil yargılanması talebiyle "Adalete Fener Yak" kampanyası çerçevesinde yapmıştı. 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetimi'nin, toplanan imzaları önümüzdeki günlerde başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kampanyanın ilgililerine iletmeye devam edeceği açıklanmıştı.