F.Bahçe'den G.Saray'a: Geçmiş olsun

Fenerbahçe, Kadıköy'deki GS Store'un yağmalanması konusunda bir açıklama yaptı.

F.Bahçe'den G.Saray'a: Geçmiş olsun
F.Bahçe'den G.Saray'a: Geçmiş olsun
GİRİŞ 28.04.2014 18:43 GÜNCELLEME 28.04.2014 22:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.

Fenerbahçe Kulübü ayrıca gelişen olayların hırsızlık amacı taşıdığı ve tüm Fenerbahçe camiasına mal edilemeyeceği ifade edildi.

İşte o açıklama;

Takımımızın, dün oynadığı Çaykur Rizespor maçı sonrası Bağdat Caddesi'nde bulunan GS Store Mağazası'nda yaşanan olaylar ve gelişmeler, dün gece itibariyle tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir.

Öncelikle mezkur olaylardan dolayı Galatasaray camiasına ve ilgililere, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Bununla birlikte; yaşanan olayların, spor fanatizmine bağlı olarak Fenerbahçe taraftarları tarafından gerçekleştirildiği yönündeki aceleci, kamuoyunu yanlış yönlendiren yorum ve değerlendirilmelerden kaçınılması gerekliliğinin, kurumsal ciddiyetin bir sonucu olduğu kanaatindeyiz.

Bu konuda, Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmalarını yakından takip eden Kulüp yetkililerimize iletildiği üzere; olaylar, hırsızlık vakası ile başlamış olup, 20 kişi gözaltına alınmış, gözaltına alınan kişilerden 5'inin hırsızlık ve çeşitli suçlardan sabıkası olduğu saptanarak, bu kişiler Kartal Adliyesi'ne sevk edilmişlerdir.

Emniyet Yetkililerince Kulübümüze ulaşan bilgi doğrultusunda; GS Store'u soyan şahısların Kartal'da bulunan evlerine yapılan baskında, 400 adet lisanslı GS Store ürünü ele geçirilmiştir.

Nitekim, hırsızlık amacına yönelik olarak başlatılan ve tipik bir adli vaka şeklinde gerçekleşen bu olayın; Galatasaray Kulübü tarafından tüm Fenerbahçe taraftarı ve camiasına mal edilemeyeceğini ve bu durumu, iki kulüp ilişkilerine zarar verir nitelikle bulduğumuzu, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

YORUMLAR 2
  • özgür karaduman 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle açıklama yapmasanız daha iyiydi. karşınızda çocukmu var. bu arsızlığınız kanınıza işlemiş. ha eger o hırsızlığı da biz yaptık itirafıysa sizden itirafa da alışık değiliz. arsızlığınız diz boyu
    Cevapla
  • muzaffer şişoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    manidar . (Fenerbahçe Kulübü ayrıca gelişen olayların hırsızlık amacı taşıdığı ) kanlarına işlemiş kendi acıklamaları
    Cevapla