Aziz Yıldırım'dan transfer açıklaması!

Fenerbahçe başkanı Yıldırım, kendisine gelecek sezonun transfer planlamasını soran taraftarlara açıklamada bulundu.

Aziz Yıldırım'dan transfer açıklaması!
Aziz Yıldırım'dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 23.04.2014 09:00 GÜNCELLEME 23.04.2014 09:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe başkanı Yıldırım, kendisine gelecek sezonun transfer planlamasını soran taraftarlara bu yanıtı verdi. Gerekçe olarak yükselen maliyetleri gösterdi.

Fenerbahçe yönetimi önceki gün, Aziz Yıldırım başkanlığında Sarı-Lacivertli taraftar gruplarının temsilcileriyle bir araya gelerek bir sohbet toplantısı gerçekleştirmişti.

Yöneticilerinden Ömer Temelli, Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker'in de hazır bulunduğu zirvede neler konuşulduğu gün yüzüne çıktı.

Toplantının ana gündem maddesini gelecek sezonun transfer planlamasının oluşturduğu öğrenildi. Bu noktada söz alan Aziz Yıldırım'ın "Eğer burada olursam transfere çok para harcamayı düşünmüyoruz. Eksiklerimizi biliyoruz. Zaten artık Türkiye'de hiçbir takım büyük paralara büyük yıldız alamaz. O devirler geride kaldı" dediği bildirildi.

YORUMLAR 3
  • tolgaa 9 yıl önce Şikayet Et
    !!!!!!. Bu adam önceden takır takır yıldız getiriyordu şimdi tırt neden acaba sormak lazım bilmiyorum iftira atmış olmayayım fakat kara para aklama yapıyormuş diye duydum tabi spekülasyonda olabilir ama son zamanlarda yıldız transfer yapmaması bu konuya dikkatimi çekmedi değil.
    Cevapla
  • ömer bağcı 9 yıl önce Şikayet Et
    maşallah oturuşa bak. koğuş ağası gibi
    Cevapla
  • ALPER AĞA 9 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. en iyi transferi mapushanespor yaptı . aziz sen artık hakettiğin yere gidiyorsun mapushanespor
    Cevapla