Ersun Yanal'ın özel isteği!

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın sözleşmesi yenilenmesi bekleniyor.

Ersun Yanal'ın özel isteği!
Ersun Yanal'ın özel isteği!
GİRİŞ 23.04.2014 08:17 GÜNCELLEME 23.04.2014 08:17

Ersun Yanal, Avrupa'da başarı için 1 değil, 2 yıllık sözleşme istiyor...

2 YIL YAPALIM AVRUPA GÖREYİM

F.Bahçe yönetimi, performansa dayalı 1 yıllık sözleşme planlıyor. Ancak Ersun Yanal yakınlarına "Bu kez 2 yıl olsun. Seneye şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nde yarışmak istiyorum" dedi.

F.Bahçe, gelecek sezon da yola Teknik Direktör Ersun Yanal ile devam edecek. Çok büyük bir sürpriz olmazsa Yanal'ın şampiyonluk sonrası imza atmasının önünde herhangi bir engel yok. Tek soru: Ersun Yanal'ın sözleşmesi kaç yıllık olacak? Aykut Kocaman sonrası göreve gelen Yanal, sıra dışı bir uygulama ile 1 yıllık mukavele yaptı.

YÖNETİM ÇOK MEMNUN KALDI

F.Bahçe yönetimi, performansa dayalı bu uygulamadan memnun kaldı. Yanal, şampiyonluk sözünü tuttu. F.Bahçe yönetimi, masaya bu sezon başarıyla uygulanan performansa dayalı 1 yıllık sözleşmeyi tekrar getirmeyi planlıyor. Ancak Ersun Yanal, bu kez 1 yıl değil, 2 yıllık mukavele yapılmasını bekliyor. Yanal, yakın çevresine neden 2 yıllık imza atmak istediğini de şöyle açıkladı:

GENÇLER'LE DEVLERİ ELEDİ

"Bu sezon Avrupa kupalarına gidemedik. Sözleşme bu kez 2 yıl olsun. Seneye tekrar şampiyon olup hem 4. yıldızı takalım hem de sonraki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarışma imkanı bulalım." Yanal, G.Birliği ile 2003-2004 sezonunda UEFA Kupası'nda Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma'yı eledi.

RAFA'YI SADECE O YENDİ

Çeyrek Final oynamayı başardı ve o sezon kupayı alan Rafael Benitez'in çalıştırdığı Valencia'ya elendi. UEFA şampiyonu olan Valencia'yı turnuva boyunca yenmeyi başarabilen tek takım Ankara'da 1-0'lık sonuçla Ersun Yanal'ın takımı G.Birliği oldu. Yanal, aynı başarıyı F.Bahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde tatmak istiyor.