Uslu, F.Bahçe'nin yeni başkanını açıkladı!

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, sarı-lacivertli kulübün yeni başkanını açıkladı.

Uslu, F.Bahçe'nin yeni başkanını açıkladı!
Uslu, F.Bahçe'nin yeni başkanını açıkladı!
GİRİŞ 20.04.2014 22:15 GÜNCELLEME 21.04.2014 07:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beşiktaş maçının ardından katıldığı A Haber'de ilk kez bu kadar net bir açıklamada bulundu.

Aziz Yıldırım'ın infazının yapılmasından önce Anayasa Mahkemesi'nden bir cevap beklediklerini ve bu cevabı en kısa süre içerisinde alacaklarını umut ettiklerini ifade eden Uslu, "Aziz Yıldırım'ın infazı yapılırsa, Fenerbahçe'nin başkanı Abdullah Kığılı'dır" dedi.

KİĞILI DOĞRULADI

Yargıtay tarafından cezası onanan Başkan Aziz Yıldırım'dan sonra kongreye kadar geçici olarak kendisinin başkanlık görevini üstleneceğini söyleyen Kiğılı'nın açıklamalarından satır başlıkları şu şekilde:

Hemen hemen şampiyonuz. 4 maç kalmış, 12 puan fark var. Haftaya inşallah şampiyonuz.

Tüzük gereği Başkan'ın olmadığı zamanlarda başkan vekili götürür görevi. Seçime kadar ben götüreceğim başkanlık görevini.

Son ümidimiz Anayasa Mahkemesi. Eğer ordan güzel bir haber çıkarsa şampiyonluğumuzu daha iyi kutlayacağız.

YORUMLAR 3
  • MEHMET 9 yıl önce Şikayet Et
    beyler. Abdullah bey ,tam bir beyefendi ve işini iyi bilen biridir.O başarılı olacaktır.Teknolojinin bütün imkanlarından faydalanmayı bilen ileri görüşlü birisidir.Kurumlaşmanın en iyi temsilcilerinden biridir.işyerlerinde işçi alımına bile karışmaz.zeki ve iş bilendir.Fenerbahçeyi dev bir kurum haline getirir.yeterki sağlığı izin versin.Bekleyin ve görün.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    sami bey. demirören olsaydı da olurdu..kiğilide o vasıf yok toprağımdır ama zengindir efendidir ama gel gör fenere pek katkısı olmaz.. neyse hayırlısı olsun
    Cevapla
  • sami tümer 9 yıl önce Şikayet Et
    aziz başkan. birden yıldırım Demirören diyecek sandım
    Cevapla