F.Bahçe dünya futbol tarihine geçecek

Fenerbahçe'ye şampiyonluk için artık beraberlik bile yetecek! Sarı lacivertliler, gelecek hafta evinde Rizespor'dan 1 puan dahi alsa mutlu sona ulaşacak. Ve eğer bu olursa, dünya futbolunda bir ilk yaşanmış olacak.

F.Bahçe dünya futbol tarihine geçecek
F.Bahçe dünya futbol tarihine geçecek
GİRİŞ 20.04.2014 21:28 GÜNCELLEME 20.04.2014 21:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ligde şampiyonluğu artık tura kalan Fenerbahçe'de gözler gelecek haftaya çevrildi. Son 4 haftaya Beşiktaş'ın 12, Galatasaray'ın da 14 puan önünde giren sarı lacivertliler, gelecek hafta Rizespor ile sahasında berabere bile kalsa 19. şampiyonluğunu ilan edecek.

BÖYLESİ İLK KEZ OLACAK

İşin ilginç yanı, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle bu karşılaşma sadece kadın ve çocuk taraftarların önünde oynanacak.

Yani Fenerbahçe, kazanır ya da berabere kalırsa; şampiyonluğunu sadece kadın ve çocukların izlediği bir maçta ilan eden ilk takım olarak sadece Türk değil dünya futbol tarihine de geçecek.

YORUMLAR 7
  • Kaan.arya 9 yıl önce Şikayet Et
    FB ye şike yaptı diyen menfaatçiler. FB ye şike yaptı diyen ts-gs paraleli dışında kimse yoktur. Dünya gördü 3 temmuzun ne olduğunu 17 aralık ortaya koydu. belgesiz delilsiz kurmaca paralel bir operasyon ve yapanların hepsi tarumar oldu. ts niye inanıyor beleş kuap için gs niye inanıyor FB olmayınca aldığı/alacağı beleş şampiyonluklar için. FB nisan ayında şampiyonluk kutluyor peki şike paralelinde gidenler ne yapıyor biri 3. biri 4.olabilmek için adeta çırpınıyor. siz paralel paralel yürüyün Allah'ın adaleti şaşmaz. 3 yılda 2 Türkiye kupası 1 Şampiyonluk Allah'ın izni ve adaletiyle olmuştur.
    Cevapla
  • Alp Akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerasyon nun Şampiyonu. Fenerasyon fenev son hafta faciası yaşamasın diye bu sezon işi sıkı tuttu.
    Cevapla
  • Alp Akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    FB futbol tarihine çoktaaan geçti bile.. - Seyircisiz oynanan maçta seyircisi yüzünden ceza alan başka takım varmı? - Aynı hafta içinde şikeden başkanı hapse girerken şampiyonluğunu ilan eden başka takım varmı?
    Cevapla
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    allahım bu insanları futbol çılgınlığından kurtar. ne olur sanki herkes maçını seyredip evine gitse yada tv yi kapatıp uyusa! maçın özetini izledim, izlemez olaydım, adamlar gece yarısı binlerce meşale yakmış takım otobüsünü karşılıyorlar. tv ler yayınlarını kesip canlı veriyorlar bu önemli hadiseyi! çılgınlık, fanatizm herşey gırla. peki niçin? bir top oyunu. bu abartılı gösterileri izleyen de hiç şaşmıyor, normal olarak adlediyor tuhaf doğrusu. beyler kendinize gelin, ömür sermayenizi bu boş işlere kaptırmayın. sadece izleyin geçin. ne tartışın nede kalbinize sokun. yarın ahlar para etmeyecek, benden demesi...
    Cevapla
  • mesut bahtiyar 9 yıl önce Şikayet Et
    tarihin kötü sayfalarına girecek evet :). utanaılacak bir tarih bence :) gerçi fb için zararı yok. kötü olsun bir şekilde tarihe geçmek te iyi bir şey onlara göre .)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle