Yıldırım: Hapse girene kadar...

Aziz Yıldırım, özgürlüğün tadını çıkarmak yerine basketbol takımlarının maçlarına ve Samandıra'da idmana gitti. Yıldırım, sporcularına "Hapse girene kadar yanınızdayım" mesajı verdi

Yıldırım: Hapse girene kadar...
Yıldırım: Hapse girene kadar...
GİRİŞ 20.04.2014 05:12 GÜNCELLEME 20.04.2014 05:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, hapse girmek için infaz emrini bekliyor. Anayasa Mahkemesi'nden son dakikada sürpriz bir karar çıkmazsa Yıldırım, pazartesiden itibaren 10 gün içinde her an hapse girebilir. Zaten, Danıştay 5. Dairesi'nin 17 Ocak'ta 16. Ağır Ceza'nın kararını onamasından itibaren Yıldırım hapis tehdidiyle yaşıyordu.

TEK YAŞAM TARZI F.BAHÇE

Bu tehdide karşın karalar bağlamak yerine antrenmanlara, Rusya'ya kadar deplasmanlara, maçlara gitmekten vazgeçmedi. Yıldırım, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın 5. Daire'nin onama kararına karşı yaptığı itirazı reddettiği perşembe gününden sonra da bu tarzdan vazgeçmedi. Cuma günü Samandıra'ya gidip, futbolcularıyla maç toplantısı yaptı.

İNFAZ EMRİ GELENE KADAR

Dün de bayan basket takımının KASKİ ve erkek takımının Trabzonspor ile oynadığı maçları tribünden izledi. Yıldırım, daha sonra Samandıra'ya gidip, Beşiktaş derbisi öncesi futbolcularına bir kez daha moral verdi. Sporcularını yalnız bırakmayan Yıldırım, her maça ve idmana gidip "Hapse girene kadar yanınızdayım" mesajı verdi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 2
  • atlantiks 10 yıl önce Şikayet Et
    Yok böyle bir KULÜP AŞKI...!. ADAMIN HAYATI SADECE AMA SADECE FENERBAHÇE'DEN İBARET ! "Hastalık" derecesinde sevdalı sarı-lacivert renklere ! Böyle bir örnek var mıdır dünyada bilmiyorum ? Şahsen "olabileceğine" ihtimal vermiyorum... Seni seviyorum Aziz YILDIRIM ! Allah yar ve yardımcın olsun, haksızlığa uğrayan herkes ile birlikte. Sevgili Başkanım, sizden istirham ediyorum ; ne olur biraz zaman ayırın kendinize, ailenize ve sevdiklerinize. Hele ki şu sürecte !
    Cevapla
  • Ali Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    yemiyoruz. iyiyim ayaklarını yemiyoruz şikebahçe başkanı
    Cevapla