Aziz Yıldırım'ın gözyaşları!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu sabah Fenerbahçe'nin Samandıra'daki antrenmanına gitti ve takıma veda konuşması yaptı. Başkan Yıldırım, Emre Belözoğlu'nun sözlerine üzerine gözyaşlarına engel olamadı.

GİRİŞ 18.04.2014 11:57 GÜNCELLEME 18.04.2014 13:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de bu sabah Samandıra'da Aziz Yıldırım futbolculara veda etti. Antrenmana giden Aziz Yıldırım futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Yıldırım'ın futbolculara veda konuşması FBTV'de yayınlandı.

Başkan Yıldırım, konuşmasında, "AYM'ye başvurumuz var. Sizin alınterinize ihanet etmemek için mücadele verdik. Benim sizden ricam, bizden sonra kim gelirse gelsin Fenerbahçe'yi layık olduğu yere götürün. Sadece Türkiye'de şampiyonluk değil, Avrupa'da da kupa kaldırın. Bütün alacaklarınızı halletmeye çalışacağım. Fenerbahçe'de boşluk olmaz. Fenerbahçe şike yapmaz, bunu bilin. Pazar günü yenmek için elinizden geleni yapın. Maçı yenerseniz de taraftarı alkışlayıp geri dönün."

İşte Samandıra'daki duygu dolu anlar...

EMRE BELÖZOĞLU'NUN SÖZLERİ VE YILDIRIM'IN GÖZYAŞLARI...

Yıldırım'ın ardından sözü alan Belözoğlu, "Biz bu camiaının evlatlarıyız, siz de babasısınız. Bu süreci bize yaşatanlar utansın." ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından Yıldırım'ın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Başkan Aziz Yıldırım'ın Yargıtay'ın kararı sonrası ""Suç mu işledim ki af veya erteleme bekleyeyim. Gider yatarım, cezamı çekerim." diyen Aziz Yıldırım antrenmanda tüm futbolcuları yanına toplayarak 'Hakkınızı helal edin' diyerek veda ettiği öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • osman nurol 10 yıl önce Şikayet Et
    aziz başkan cezavine girer de. siz kupayı çooookk beklersiniz,en iyisi salya sümük ağlaşmaya devam edin
    Cevapla
  • metin çınar 10 yıl önce Şikayet Et
    hadi hadi. kupa trabzona aziz efendi Silivri ceza evine
    Cevapla
  • Recep Tionist 10 yıl önce Şikayet Et
    bu nedir arkadaş. bukadar mücadele bu kadar çaba, mahkemeler, şikeler, maç üstüne oynanan kumar haksız kazanç... hepsi boş bir uğraş adına, vay insanlık vay...aklı başında olan insanın gündemini asla bu tip şeyler oluşturmaz
    Cevapla
  • Osman Avni Baltalı 10 yıl önce Şikayet Et
    "Sıfır Yıldızlı Yaşam Merkezi". Yıl 1995-1996 Çekirge sıçrar, Yıl 2004-2005 Çekirge yine sıçramıştır, Yıl 2010-2011 Çekirge meydanı boş bulup çılgınca sıçramaya devam eder. Sonuç: Çekirge ait olduğu "Sıfır Yıldızlı Yaşam Merkezine" gönderilir.
    Cevapla
  • sebahattin cebi 10 yıl önce Şikayet Et
    ah canımmmmmmmmmmm. cok üzüldüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle