Trabzon basınından şok manşet! F.Bahçe...

Merkezi Trabzon olan Karadeniz Gazetesi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tekrar ceza evine girmesi ihtimali üzerine ilginç bir illüzyonla, sayfa tasarımı gerçekleştirdi.

Trabzon basınından şok manşet! F.Bahçe...
Trabzon basınından şok manşet! F.Bahçe...
GİRİŞ 18.04.2014 11:39 GÜNCELLEME 18.04.2014 14:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından şike dosyasıyla ilgili kesinleşen cezasına yönelik Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı itirazlar reddedilmesi üzerine Merkezi Trabzon olan Karadeniz Gazetesi, Yıldırım'ın tekrar cezaevine girme ihtimali üzerine, illüzyonla ilginç bir sayfa tasarladı.

Yıldırım'a hapishane kıyafetleri giydiren gazete, Fenerbahçe Başkanı'nı Şikeciler Koğuşu'nun kapısında gösterdi. Tam sayfa fotoğrafın manşetinde ise "Aç kapıyı Veysel Efendi" üst başlığının altında "Cezaevine girecek var" başlığı dikkat çekti. Haberin spotunda ise "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, şike dosyası kapsamında Aziz Yıldırım ve işbirlikçilerinin itirazlarını reddetti. Yıdırım'a ait olduğu cezaevi yolu gözüktü" ifadeleri kullandı.

YORUMLAR 15
  • ATmaCA53 9 yıl önce Şikayet Et
    ağla tirabzon ağla. kupayı artık unutun federasyon ve tahkim gereken cevabı verdi, kupa fenerbahçenindir
    Cevapla
  • Salih ÖZYERLİ 9 yıl önce Şikayet Et
    İyi Yapmışlar. Ülkede malesef Hıncal ULUÇ'un deyimiyle, Futbol Federasyonu yok, Spor Bakanlığı yok, medya yok (varda Fenerbahçe medyası var), ne yapsın Trabzon basını?. Mahkeme karar vermiş, Yargıtay onamış, adam hala suçum yok diyor. Yok Başbakan, yok Cemaat Fenerbahçe'yi elegeçirmek için şike operasyonu yapmış. Buna kendileri bile inanmıyor, tüm suçu ölen bir adama atmışlar. Başbakan sporda şiddet yasasını değiştirerek Fenerbahçe'yi küme düşmekten, Aziz YILDIRIMI dah fazla cezadan kurtardı, Cemaat ne yapacakmış Fenerbahçe'yi ele geçirip?, başka işimi yok?. Aziz YILDIRIM burada insanları kandırdığını zannediyor da öbür tarafta ne yapacak hiç düşünmüyormu?
    Cevapla
  • osman nurol 9 yıl önce Şikayet Et
    ağla trabzon ağla. kpalar içinde ilüzyon yap,mutlu ol,
    Cevapla
  • metin çınar 9 yıl önce Şikayet Et
    adamlar haklı . adamlar haklı şike tescil edildi verin ts ye kupayı birde gol atınca secde ediyor bazı fb futbolcuları Müslüman kul hakkı yemez
    Cevapla
  • fırtına 9 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBUL HEGOMANYASINA KİM SON VERDİ ???. 1-Habil efendi,Karadeniz de spor deyince önce TrabzonSpor akla gelir.Karadenizi şuan Trabzon temsil ediyor.Hani benim o güzel Gresunumun,Samsunumun,Ordunun Futbol takımları?sizingibi FB fanatikleri bu şekilde düşünür.Bu da Tüm karadenizi bağlamaz.2-Türkiyede ki Futbola sadece, FB gözlüğü ile bakanların TrabzonSporun İstanbul hegomanyasına son verdiğini ya bilmiyerek cahilliklerini ortaya koyuyorlar,yada bir anadolu şehrinin bu başarısını kıskanıyorlar.MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR.TRABZON FUTBOLCU TARLASIDIR.DİĞER TAKIMLARA BAKIN NEKADAR TRABZON KÖKENLİ yada Trabzondan yetişmiş futbolcu göreceksiniz.Mesela:FB'nin en şaşaalı zamanların ki,Ercan,Ogün,K.şenol...çekemeyenlere örnek olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle