Fenerbahçe ilk bombayı patlatıyor!

Şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Ersun Yanal'ın çok istediği Hollandalı futbolcu için Başkan Aziz Yıldırım transfer komitesine tam yetki verdi.

Fenerbahçe ilk bombayı patlatıyor!
Fenerbahçe ilk bombayı patlatıyor!
GİRİŞ 16.04.2014 10:22 GÜNCELLEME 16.04.2014 10:33

Haber7 Spor Servisi

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal Moussa Sow'un bölgesine transfer istedi. Sow'un sol kanatta etkisiz kalması üzerine düğmeye basan Ersun Yanal, gelecek sezonun ilk transferini yapmak için kolları sıvadı. Gol yüzdesi yüksek bir sol kanat isteyen Yanal'ın ilk tercihi Hollanda Milli Takım'nın da formasını giyen Jeremain Lens...

Ersun Yanal, Türkiye'nin Hollanda ile oynadığı maçta hayran kaldığı Dinamo Kievli futbolcu için yönetime mesaj yolladı. Şampiyonluk halinde Yanal'a iki süper transfer sözü veren Aziz Yıldırım, Jeremain Lens için transfer komitesine tam yetki verdi. Şampiyonluğun kesinleşmesinden sonra yönetim Ukrayna'ya bir çıkarma yaparak Dinamo Kiev'le masaya oturacak. Dirk Kuyt'ın da bu transferde devreye sokularak milli oyuncuyu ikna etmesi Fenerbahçe'nin planları arasında.

EMENİKE, SOW VE WEBO ÜÇÜLÜSÜNDEN BİRİ AYRILACAK!

Piyasa değeri 10 milyon Euro civarında olan Jeremain Lens'in Fenerbahçe'ye transfer olması durumunda Emenike, Sow ve Webo üçlüsünde biri takımdan ayrılacak. Emenike'ye Rusya ve İngiltere'den ciddi teklifler olduğu öğrenilirken, Moussa Sow'u ise devre arasından bu yana Katar'ın El Jaish ekibi isitiyor.