Kadlec: Hayal bile edemezdim

Medical Park Antalyaspor maçında attığı 2 golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren isimlerden Michal Kadlec, ülkesinde isport.cz sitesine açıklamalar yaptı.

Kadlec: Hayal bile edemezdim
Kadlec: Hayal bile edemezdim
GİRİŞ 16.04.2014 09:17 GÜNCELLEME 16.04.2014 09:17

Böyle bir geri dönüşü hayal bile edemediğini ve bu nedenle çok mutlu olduğunu söyleyen Çek futbolcu, çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

Medical Park Antalyaspor'u 4-1 geçen Fenerbahçe'de attığı 2 golle yıldızlaşan Michal Kadlec, ülkesi Çek Cumhuriyeti'nde isport.cz sitesine konuştu. Michal Kadlec yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu söyledi ve çalışmaya devam edeceğini söyledi. Kadlec, "Bu maç beni diğer maçlar için cesaretlendirdi ve motive etti. Çalışmaları geçiştirmedim ve iyi çalışarak sıramı bekledim. Böyle bir geri dönüşü hayal bile edemezdim" dedi.

Attığı ikinci golde sonra yaptığı "2" işaretini de açıklayan Kadlec, "Attığım ikinci golden sonra kaydettiğim golleri anlatmak için yaptım. Kendimi harika hissettim" diye konuştu. Beşiktaş derbisini kazandıkları halinde şampiyonluklarını ilan edeceklerini belirten 29 yaşında savunmacı, "Önümüzde 5 maç kaldı. Beşiktaş derbisini bekliyoruz. Kazandığımız takdirde şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz" cevabını verdi.

Diğer maçlarda şans bulup bulamayacağı konusunu da değerlendiren Çek futbolcu, "Kart cezası olanlar bu hafta geri dönüyor. Son söz hocada. Ben çalışmaya devam edeceğim" dedi. Önümüzdeki sezon da Fenerbahçe'de kalmak istediğini vurgulayan Michal Kadlec, "Ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Burada kalmak istiyorum. Daha fazla oynamak istiyorum. Planlarımda Fenerbahçe'de devam etmek var. Yazın neler olacağını göreceğiz. Ben burada kalıp mücadeleye devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.