F.Bahçe'den G.Saray'a 'paralel' gönderme!

Fenerbahçe resmi internet sitesinden Galatasaray'la ilgili çok sert bir açıklama yaptı.

F.Bahçe'den G.Saray'a 'paralel' gönderme!
F.Bahçe'den G.Saray'a 'paralel' gönderme!
GİRİŞ 09.04.2014 14:23 GÜNCELLEME 09.04.2014 15:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftasonu oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin yankıları bitmiyor. İki kulüp yöneticileri de verdikleri demeçlerle gündem oluştururken, bugün Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Derbi sonrası kimi kulüp başkanı ve yöneticileri tarafından doğrudan kulübümüzü ilgilendiren açıklama ve beyanatlar tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, bu güzide kulüp yetkililerinin hezeyan ve rahatsızlıklarını anlayışla karşılıyor, gerek bünyelerinde barındırdıkları spor ahlakından yoksun unsurlar ve gerekse bu şekilde kazanmaktan duydukları utancı sonuna kadar paylaşıyoruz.

Biz, aslında yapılan bu denli yersiz ve gereksiz açıklamaların;

Ebedi dost ve misafirleri Fenerbahçe Futbol Takımının otobüsünün otoyol kesilerek taşlanmasından dolayı duydukları ÜZÜNTÜ,

Dost ve misafir bildikleri kulüp oyuncularına ve ailelerine organize bir şekilde yapılan ahlak dışı tezahüratlardan duydukları RAHATSIZLIK,

Rakip takımı eksik bırakarak yenmek için kurulan kurgudan duydukları PİŞMANLIK,

Sahaya yansıttıkları tüm bu spor ve ahlak dışı olumsuzlara ortak olan hakem hatalarından duydukları UTANÇ,

Rakiplerinin acılı gününde saygı duruşunu bile çok gören kendi taraftarlarına duydukları NEFRET,

sebebiyle yapıldığını biliyor ve anlıyoruz.

Yoksa; her sıkıştıklarında sözde şike yan yoluna girecek bir 'PARALELLİKTE' bir kulüp ve yönetim anlayışında olmadıklarını da tahmin ediyoruz.

Bu nedenle kazanırken kaybetmenin yokluğunu ve dayanılmaz acısını yaşayan rakibimizin bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu buradan bir kez daha tüm kamuoyuna deklare ederiz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • umutsuz 10 yıl önce Şikayet Et
    aziz yildirimi niye iceri almiyorlar. sike ve nitelikli dolandiriciliktan hüküm giyen büyük baskani ne zaman iceri alacaklar merak ettim, gariban olsa coktan nefesini kesmislerdi
    Cevapla
  • umutsuz 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yine anitkabire cikar bizi sikayet ederler. yolunuz,caglayan meydani, metris, veya anitkabir,hayirli bir icraatinizi göstrin bu millete varsa yok .CHP den yok farkiniz en iyisi sizsiniz kaybetmeye tahammül ünüz yok en cirkef yöneticiler, ve futbolcular sizde ,sonra da adalet e mum yakarsiniz, Allah akil versin.
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    spor ahlakından yoksun kulüpmü?. ya siz kendinizi tarif etmişsiniz.2 yıl uefa dan şike dolayısıyla cezayı kim yedi.kimin başkanı 6.3 yıl ceza aldı.kimin yöneticileri ceza aldı.kimin tarihinde tescilli şikecilik var.kimin tarihinde taescilli şampiyonluk var.sayalımmı daha.sizin gs maçlarınızı bir analiz etsenize. bakalım neler yapmışsınız. sizi gidi tescilli şikeciler sizi...
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    BENDE DİYORUM NEDEN SES SEDA YOK, ORTALIK SAKİN.. gs hasbelkader attığı bir golle üç puanı cebe koymuş rahat, tısssss.
    Cevapla
  • kuzey güney 10 yıl önce Şikayet Et
    az kaldı aziz başkan. paralellerin ve gezicilerin spora da bulaşan kirli oyunları tamamen son bulacak. büyüklük sade adla olmaz. fener bahçenin onurlu duruşu yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle