Fenerbahçe'nin korktuğu başına geldi

Fenerbahçe Kulübü Başkan Aziz Yıldırım'ın derbi öncesi korktuğu adeta başına geldi.

Fenerbahçe'nin korktuğu başına geldi
Fenerbahçe'nin korktuğu başına geldi
GİRİŞ 08.04.2014 07:34 GÜNCELLEME 08.04.2014 07:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yıldırım derbi öncesi tribünlerin ve sarı-kırmızılı futbolcuların Emre Belözoğlu ve kaleci Volkan Demirel'e yükleneceğini öngörerek Can Bartu Tesisleri'nde bu iki futbolcuyla özel bir görüşme yaptı.

Özellikle Emre'ye, derbi maçta rakip futbolcu ve taraftarların kendisinin üzerine fazlasıyla geleceğini söyleyen Yıldırım'ın “Sahada sakin kalmalısın. Tahriklere kapılmamalısın. Bu yüzden çok dikkatli ol” uyarısında bulunduğu öğrenildi. Yıldırım'ın ayrıca “Sen bu takım için büyük önem taşıyorsun. Her şeye kulağını tıka ve sadece sahaya konsantre ol” ifadelerini de kullandığı belirlendi. Başkanın tüm bu ikazlarına rağmen özellikle Melo'nun tahriklerine cevap veren ve agresif oynayan Emre atılmaktan kurtulamadı. Volkan ise Sneijder ile son dakikalarda yaşadığı gerilimin dışında sakin bir görüntü çizdi, özellikle taraftarın sözlü sataşmalarına hiç tepki vermedi.

Bu arada yardımcı antrenör İsmail Kartal da, “Sadece Emre'yi değil tüm futbolcuları sakin kalmaları konusunda uyardık. Emre'ye çok sert ve kasti fauller yapıldı. Hakem de yönetimiyle buna yol verdi. Emre de bir anlık hırsının kurbanı oldu, ikinci sarı kartını gördü. Hakemin Emre'ye gösterdiği kart doğruydu, ama Melo'nun da kart görmesi gerekiyordu. Özellikle ilk yarıda istediğimiz futbolu sergileyemedik. Sakin kalamadık, topu ayağımızda tutamadık. Galatasaray da taraftarının desteğiyle maça agresif başladı. İkinci yarıda toparlandık, daha iyi oynadık ama istediğimiz golü bulamadık” dedi.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 3
  • MURAT KUMOVA 10 yıl önce Şikayet Et
    AKPARTİ Mİ DESEM HALİT BİN VELEDMİ DESEM SANA NE DESEM . akparti rumuzlu arkadaş keşke sende rumuzun gibi temiz olsanda futbolla ilgili yorum yapmasan senin ne olduğunu bu sitede herkes biliyo diline biraz sahip çık gardaşşşş
    Cevapla
  • ercan aykan 10 yıl önce Şikayet Et
    BETER OLUN!!!. Kendi yöntemleri olduğu için karşı takımı futbol dışı saha allengirleriyle yıkmak o konuda futbolcularına ders verebiliyor. Eeee etme bulma dünyası ne diyelim BETER OLUN....
    Cevapla
  • dostum 10 yıl önce Şikayet Et
    melo insansa. tüm dünyadakiler insanlığından utanmalı
    Cevapla