İlker Başbuğ sürpriz davete cevap verdi

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Aziz Yıldırım'dan gelen Anıtkabir yürüyüşü davetine kitabının imza gününü özür göstererek geri çevirdi.

İlker Başbuğ sürpriz davete cevap verdi
İlker Başbuğ sürpriz davete cevap verdi
GİRİŞ 21.03.2014 09:10 GÜNCELLEME 21.03.2014 09:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir süre önce tahliye edilen eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Fenerbahçe'nin pazar günü Ankara'da Anıtkabir'e yapacağı yürüyüşe katılamayacak.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başbuğ'u Anıtkabir yürüyüşüne davet etmişti. Bu davetten memnun kalan Başbuğ, çok önceden kendisinin Silivri Cezaevi'nde kaldığı sırada yazdığı "Suçlamalara Karşı Gerçekler" isimli kitabının aynı gün ve tarihte "imza günü" olduğunu kaydederek yürüyüşe katılamayacağını belirtti.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 7
  • Haydar yILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyettir Fenerbahçe cumhuriyettir. sayın başkanım size türlü hakaretlerde bulunulmakta biz 25 milyon taraftarınla Fenerbahçe'mizin arkasında Büyük Önder ATATÜRK yürüyüşüne katılacağız, buna kimse mani olamayacak 25 milyon Fenerbahçelinin oyu Atatürk'ün partisine, ne mutlu TÜRK'üm diyene
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım Futbolu Siyasete Çevirdi...Artık gitsin!!!!!!!. .......Kayseri maçına gittim?...Stadın belirli yerlerine provakatörler yerleştirilmiş?..Saraçoğlunda Maç yerine siyaset yapılıyor? maça pkk.lı pervin ile başladılar Başbakana kötü tezaruat ile biitirdiler?Maçla alakaları yok!! Maç 2-1 iken Fenerli 2-1,in stresi ile kıvranırken, 10-15 dakika önce stadı terkettiler?...Bu Gezici eylemcileri stdada kimler sokuyor o ilerde çıkar ama Tüm Aile Fenerbahçeli olarak hayal kırıklığına uğradık Buna sebep olanında Aziz Yıldırım olduğu açık ve Saraçoğlunda siyaset ve gezici eylem olduğu sürece bir daha maçlara gitmeyeceğiz!!!!..
    Cevapla
  • Kahraman Maraşlı 10 yıl önce Şikayet Et
    yürü anca gidersin. Fenerbahçe de kendisini bitiriyor başındaki yöneticiler sayesinde. aha da buraya yazıyorum Fenerbahçeyi bırakıyorum .nokta
    Cevapla
  • Serif GULİSTAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Kirliler her koldan saldırıya geçti.. Ya bu hastalık Fenerbahçeye de mı sıçradı veya birileri futboluda kendi kirli emellerine kullanacak. Bu ne talihsizlik. Kaç koldan saldırıyorlar ya. Allah bu ülkeyi kirli ve çok kirli tuzak ve planlardan korusun. Amin
    Cevapla
  • Kadıoğlu25 10 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım en iyisi sen istifa et ve güzelce tatil yap, dinlen. anıtkabir yürüyüşü veya başka bir yere yürüyerek ne elde edeceksin bu çağ dışı kalmış yöntemleri artık bırakın illa da hak aramak istiyorsanız farklı bir yöntem bulun ne yapacaksın anıtkabir de hakemler ve hakimler benim hakkımı yediler mi diyeceksin? desen bile ne değişecek?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle