Alper Potuk'tan kural hatası iddiası

Fenerbahçe'nin başarılı yıldızı AlperPotuk, 1-1 berabere kaldıkları Elazığspor karşılaşmasının ardından kural hatası idiasında bulundu.

Alper Potuk'tan kural hatası iddiası
Alper Potuk'tan kural hatası iddiası
GİRİŞ 25.02.2014 00:05 GÜNCELLEME 25.02.2014 00:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertli futbolcu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Cristian Baroni'nin kırmızı kartgördüğü pozisyonla ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

İşte Alper Potuk'un o sözleri;

"Mutlak 3 puan için gelmiştik. Maçın başında da bunu gösterdik. Gerçekten iyi başladık. Sonrasında Elazığspor oyunu dengeldi. Kırmızı karttan sonra kendimize geldi." "Baroni'nin kırmızı kart gördüğüpozisyonunda hakem önce avantaja bıraktı. Pozisyon bitince sarı kartı çıkarttı. Sonra yan hakem "Baroni tekme attı" diye söyledi. Sonra Baroni'ye kırmızı kart verdi. O sırada yerde yatan Elazığsporlu oyuncuya sarı kart vermeyi unuttu.Sahanın başka bir yerinde o sırada kargaşa oldu. Bu sefer kargaşadan dolayı gitti yerde yatan oyuncuya sarı kart verdi. Buna bakılmasını istiyorum.Gördüğüm kadarıyla ikinci sarı karttan atılması lazımdı." için sonuç bulunamadı.

YORUMLAR 2
  • Kaan.arya 10 yıl önce Şikayet Et
    hata dolu hakemler. kural hatası olması için sahada hakem olması lazım?
    Cevapla
  • umutsuz 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil camia arkadas?. Bu camia nin Ekmegini yiyenin felegi sasiyor,ne diyorsun Alper ? seni de mi bozdular,tam CEHAPE zihniyetine sahipler.
    Cevapla