F.Bahçe'den G.Saray'ı sevindirecek karar!

Türkiye Furbol Federasyonu yabancı sınırı için önümüzdeki günlerde Süper Lig kulüpleri ile toplanma kararı aldı! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım değişikliğe onay verdi.

F.Bahçe'den G.Saray'ı sevindirecek karar!
F.Bahçe'den G.Saray'ı sevindirecek karar!
GİRİŞ 13.02.2014 13:12 GÜNCELLEME 13.02.2014 16:51

Aylardır tartışılan yabancı sınırı konusunda Türkiye Futbol Federasyonu önemli bir karar alırken, sınırın kaldırılmasına karşı tavır sergileyen Fenerbahçe cephesi değişime onay vereceğini ifade etti.

E- Bilet uygulaması için kulüp temsilcileri ile bir araya gelen TFF Yönetimi yabancı sınırının değiştirilmesi konusunu da gündeme getirdi. Gerçekleştirilen toplantıda önümüzdeki günlerde bu konuda Süper Lig kulüpleriyle bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.

TFF'DE YABANCI SINIRI İÇİN TOPLANTI KARARI ALDI

Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, "E- Bilet için TFF'nin çağrısıyla yaptığımız toplantıda yabancı sınırı konusu da gündeme geldi. Kulüplerin çoğunluğu değişim istediğini ifade etti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 18 kulüp bu konuda anlaşırsa değişimi yaparız' dedi. Bunun üzerine çoğunluğun kararı uygulanmalı görüşü dile getirildi. Hatta Demirören'e dedim ki, siz nasıl MHK'nin 'kural hatası yok' demesine rağmen Kasımpaşa - Beşiktaş maçının tekrar oynanmasına karar verdiyseniz yabancı kuralı değişmesin diyen kulüpler olsa bille bunu değiştirebilirsiniz dedim. Buna Demirören'den itiraz gelmedi. Bu tartışmalar üzerine TFF Başkanı Demirören yabancı sınırının kaldırılması için önümüzdeki günlerde kulüplerle bir toplantı yapma kararı aldı' dedi.

"YABANCI SINIRINDA DEĞİŞİM İSTENİYORSA UYARIZ"

Öksüz, toplantıda Fenerbahçe'nin yabancı sınırı konusunda tepkisi ne oldu sorusuna, Fenerbahçe'nin de sıcak baktığını ifade ederek önemli bir bilgi verdi. Hilmi Öksüz, "Bu konuda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 'kulüplerin çoğunluğu yabancı sınırı konusunda değişim istiyorsa buna uyarız' görüşünde olduğunu biliyorum. Dolayısıyla Fenerbahçe de önümüzdeki sezon yabancı sınırının değiştirilmesini istiyor' yanıtını verdi.

KAYNAK: RADYOSPOR