Yunus Yıldırım'la ilgili bomba bir iddia daha!

Türkiye'de futbol gündemine adeta "Yıldırım" düştü... Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'nin konuk olduğu Sivas deplasmanında verdiği kararlarla maçın önüne geçen hakem Yunus Yıldırım çok tartışıldı.

Yunus Yıldırım'la ilgili bomba bir iddia daha!
Yunus Yıldırım'la ilgili bomba bir iddia daha!
GİRİŞ 11.02.2014 06:00 GÜNCELLEME 11.02.2014 07:33
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Maçın 10. dakikasında Yıldırım'ın penaltıyı atlamasının ardından tüm Sarı-Lacivertliler adeta çılgına döndü. Ardından da Egemen'i oyundan atan Yıldırım'ın bu kararından çok kısa bir süre önce başarılı stoperle çok ilginç bir olay yaşadığı ortaya çıktı.

'BEN NE YAPTIM HOCAM'

Yunus Yıldırım'ın, bir pozisyonun ardından Egemen'in yanına giderek, "Hareketlerine dikkat et. Gözüm üzerinde. Yardımcı hakeme söyledim o da seni izliyor" dedi. Bunun üzerine henüz o dakikaya kadar faul dahi yapmayan Egemen Korkmaz, oldukça şaşırırken hakeme dönüp, "Ben ne yaptım hocam? Neden beni uyardınız" dedi.

Yunus Yıldırım ise, Egemen'e cevap vermeyerek oradan uzaklaştı. Bu olaydan çok kısa bir süre sonra ise hakem Yıldırım, faul olup olmadığı bile tartışılan pozisyonda önce Egemen'e önce sarı kart çıkardı.

Oyuncunun daha sonra itirazı üzerine direkt kırmızı kart çıkaran Yunus Yıldırım Fenerbahçe'yi 10 kişi bıraktı.

EGEMEN AĞLAYARAK ÖZÜR DİLEDİ

Tartışmalı Sivasspor maçında kırmızı kart gören ve oyundan atılan Egemen Korkmaz soyunma odasında büyük üzüntü yaşadı. Egemen, arkadaşları soyunma odasına geldiğinde "Sizi yalnız bıraktığım için hepinizden özür dilerim" dedi. Arkadaşları Egemen'i teselli ederken başarılı stoper "Ama ben hiçbir şey yapmadım. Hem faul yapmadım hem de ağzımdan kötü bir söz çıkmadı. Yine de sizleri yanlız bıraktığım için özür dilerim" dedi.

Egemen bu konuşmayı yaparken gözleri dolarken arkadaşları oyuncuyu teselli ederek, "Bu futbol, böyle şeyler hepimizin başına gelebilir, biz bir takımız. Sen üzülme" şeklinde konuştular.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 23
  • Mehmet Yusuf 10 yıl önce Şikayet Et
    bir ay önce. 10 puan daha fark yaparız diyen kahraman! topçular,neden iki maç kaybedince tutuştu.bütün sezonu bir yunus yıldırımın vermediği penaltıya mı mal edeceksiniz
    Cevapla
  • mikail 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl düşmanlık. Hakemler fenere 2 sene penaltı vermemiş toplam 4 pozisyonda, aleyhine penaltı verilmemiş toplam 37 pozisyonda, bayağı düşmanlar canım, özellikle tüpçünün hakemleri bi daha fazla düşman....
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 10 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeliler uyanık olalım, sakinliğimizi bozmalarına izin vermeyelim. hep sahada olalım, sahaya yoğunlaşalım. hataları saha dışında aramak büyük hata olur.. fenerbahçenin hakkı yendiği aşikar, ama fener için en büyük tehlike, kaybedilen maçların sebeplerini saha dışında aramak olacaktır. bir zamanlar beşiktaşda aynı şekilde şampiyonluğu kaybetti. bu oyuna gelmeyelim. olabildiğince saha içine yoğunlaşalım, hatalarımızı da görelim. işte o zaman şampiyonluk gelecektir. başkaları motivasyonumuzu bozacak söylemlerde bulunabilir biz işimize bakalım.
    Cevapla
  • mustafa yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    yorumların büyük ekseriyeti tarafgir olmuş. halbuki olay gayet açık,bazı futbolcular. giydikleri formanın verdiği öz güvenle hakemlerin vediği her karara itiaraz ediyor. avrupalı futbolcuları seyrediyoruz, hakemin kararı yanlış bile olsa ya anlamlı anlamlı gülüyor veya benzer tavırlarla geçiyor yerine. bizim futbolcularımızdan bazıları, (hem de milli takımda oynayan) hakemin her kararına karşı ellerini de arkaya bağlayarak itiraz ediyor. fb. den (bana göre dünyanın sayılı orta saha oyuncularından olmasına rağmen) emre, egemen, galatasarydan melo, burak vb.ları teknik direktörler bu duruma seyirci kalıyor. oyuncusu sarı kart görmüş itirazdan ikinci sarıyla atılacak ya uyarmıyor veya görmezden geliyor.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye Ben bildim bileli Hakemler düşman!!!....... .......Senede bir kere Bir hakem bizim lehimize bir hata yapsa Yıllarca onu konuşuyorsunuz? ama Fenerbahçeye bu hakemler 2 sene penaltı vermedi o zaman nerdeydiniz!!???....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle