F.Bahçe'de büyük isyan: Bizi doğradılar

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Sivasspor maçı hakkında yaptığı yorumda "Altında inşallah başka işler yoktur ama sonuçta bizi çıtır ettiler, bizi doğradılar" dedi.

F.Bahçe'de büyük isyan: Bizi doğradılar
F.Bahçe'de büyük isyan: Bizi doğradılar
GİRİŞ 11.02.2014 02:15 GÜNCELLEME 11.02.2014 02:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, TRT Radyo 1'de yayımlanan Haftanın Ardından programına telefonla katılarak değerlendirmelerde bulundu.

Sivasspor maçının hakemi Yunus Yıldırım için "Yanlış işler yapıyor" diyen Uslu şunları söyledi;

"Bu maç ilk değil. Dördüncü maçtır bu. Karabük'te golümüz verilmedi. Çok önemli üçe bir avantaj verilmedi. Bu maçta yalnız penaltı veya kırmızı kart değil bizim aleyhimize de verilecek bir düdük vardı. Bu arkadaş maalesef iyi bir hakem değil. Yanlış işler yapıyor. Başka işler inşallah yoktur altında ama sonuçta bizi çıtır ettiler, bizi doğradılar.

BELKİ ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLACAKTIK MANİ OLDULAR

Bu bize şöyle bir fayda getiriyor: Biz bu sene şampiyon olsak olmasak bir şey olmuyor. Bizim lehimize aleyhimize olan bir şey yok. Yıldızlar, otuz yılda, yirmi yılda, on yılda gerçek yerini bulacak. Çünkü biz çok önemli yerlere gelmiştik Türkiye için. Türkiye'yi çok önemli yerlerde temsil edecektik. Belki Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna oynayacaktık ama olmadı bize mani olundu. Olanlar da belli. Allah onları bu dünyada olmasa da öbür dünyada halledecek. Hepimiz inanıyoruz buna inançlıyız.

FENERBAHÇELİLER ÇOK AKILLI

Fenerbahçeliler çok akıllı. Türk insanının verdiği bütün meziyetler Fenerbahçeliler de toplanmış. Biz ikinci golü yedikten sonra bütün stad, dörtte biri, dörtte bir buçuğu bizle beraberdi, Fenerbahçeliydi. Formalarını çıkarttı Emniyet maalesef onların. Bize ayrılanın yerinde de çünkü Sivas'ın yüzde herhalde 60'ı Fenerbahçelidir ama tabii ki Sivasspor'u destekliyorlardır, biz onları da tebrik ettik.

YUNUS YILDIRIM'IN BUGÜNE KADAR SAHALARDA OLMASI HATA

Şu bir gerçek ki bizi bazı nedenlerle doğradılar. Bu arkadaşın hakemliğiyle ilgili... Bir kere futboldaki en önemli şey goldür. Bu adamın bir lakabı var: "Penaltı vermez." Ne demek penaltı vermez, böyle bir şey olabilir mi, böyle bir hakkı var mı kimsenin? Bu tamamen federasyonlarımızın , MHK'nın kusurudur. Bugüne kadar bu stadlarda olması bile hatadır. Yalnız bize olmadı bu. Bu seferki çok bariz olduğu için insanlar tepki koydu. Buna benzer onlarca insanın hakkını yedi bu. Allah bunun hakkını verir.

MHK BAŞKANINI ARADIM BULAMADIM

Şimdi MHK Başkanı'nı aradım, bulamadım. Bu hakemin böyle kritik bir haftada Sivas'a atanması büyük bir hata. Bu adamın nasıl olduğu belli, yeteneksiz olduğu belli. Yalnız biz söylemiyoruz bunu. Bir insan orta sahada faul vermedi diye eleştirilmez. Bu adam için yıllardır "penaltı vermez" deniyor. Ne demek penaltı vermez, böyle bir hak var mı, kimsede var mı böyle bir hak? Yani sen kuralların dışına çıkacaksın hakkını vermeyeceksin. Olur mu öyle şey? Bu hakkı vermeyen adamı yıllarca destekledi Federasyon. Şimdi bakacağız, takipçisi olacağız. Yalnız bizim değil, bütün kulüplerin takipçisi olması lazım.Bu maçlarla ilgili konuşmak önemli değil. Bizim başka problemlerimiz var.

YORUMLAR 1
  • engin ecni 10 yıl önce Şikayet Et
    o ileri siz daha iyi bilirsiniz :) ne de olsa tescillisiniz. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Sivasspor maçı hakkında yaptığı yorumda "Altında inşallah başka işler yoktur ama sonuçta bizi çıtır ettiler, bizi doğradılar" dedi.
    Cevapla