Yunus Yıldırım'ın çok konuşulacak pozu!

Sivasspor-F.Bahçe maçında verdiği hatalı kararlar sonrası tartışma konusu olan hakem Yunus Yıldırım'ın bir fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı.

Yunus Yıldırım'ın çok konuşulacak pozu!
Yunus Yıldırım'ın çok konuşulacak pozu!
GİRİŞ 10.02.2014 10:39 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig 20. haftasında Sivasspor'un Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği maçın ardından karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım tartışma konusu oldu.

Fenerbahçe'nin bir penaltı pozisyonu ve 21. dakikada Egemen Korkmaz'ın kırmızı kart görmesiyle başlayan hakem Yunus Yıldırım'a tepkiler, çığ gibi büyüyor.

Fenerbahçeli yöneticilerin ardından maç sonunda başkan Aziz Yıldırım da basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf sarı lacivertli taraftarların en çok paylaştığı görsel oldu.

Fenerbahçeli yönetici Selim Kosif, Twitter'daki hesabından maçın hakemi Yunus Yıldırım ve Galatasaray eşofmanı giyen kızı ile birlikte çektirdiği fotoğrafın olduğu tweet'i takipçileri ile paylaştı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • Monte Cristo 10 yıl önce Şikayet Et
    Forma. Burada hadi forma kızın üzerinde peki Hüseyin Göçek ne olacak adam gençliğinde gs basket takımında oynuyordu fotoğrafları var hemde kendi üzerinde buna neden kimse müdahale etmiyor.
    Cevapla
  • Melih Çakar 10 yıl önce Şikayet Et
    yazık. Bunca yıldır futbol izlerim böyle eyyam kokan bir maç görmedim. Şike denilen maçlarda 1 tane böyle saçmalık görmedim. Buca-Ts maçında boş kaleye gol atamayan Umut'un orta sahadan gelip gol atması ilginç gelmişti sadece!
    Cevapla
  • emre ayhan 10 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak sanki . bi fenerbahçeli olarak hakem gs lide olabilir çoçuğu gs forması giymiş resim çektiremez mi ben fb li iken benim evlat da gs tutuyo ne olacak dünayanın sonumu otourup maç izliyceksin atışcaksın kızdırcaksın maçın sonunda hiç bişye olmuycak hayatına devam edeceksin bir oyunu savaşa çevirmenin ne manası var.
    Cevapla
  • Ömer Taş Gs 10 yıl önce Şikayet Et
    ey hakem düşmanları. yıldırımdan en fazla puan alan takımın fener oldugunu niye söylemiyorsunuz ? fener puanları takır takır alınca hakem hataları yok muydu hiç ?? bırakın bu ayakları allah aşkınaa! işinize geldiği gibi davranmayın:!
    Cevapla