"Hakemlerin imamı, talimat kimden?"

Dün akşam oynanan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasına damga vuran Yunus Yıldırım'a en sert tepki Murat Özaydınlı'dan geldi.

"Hakemlerin imamı, talimat kimden?"
"Hakemlerin imamı, talimat kimden?"
GİRİŞ 10.02.2014 09:12 GÜNCELLEME 10.02.2014 12:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ligin lideri F.Bahçe, Sivas'ta 11. dakikada verilmeyen penaltısı için isyan etti. Maça istekli başlayan Sarı-Lacivertli ekipte sağ kanattan geliştirilen atakta Sow topla birlikte ceza sahası içine girdi. Senegalli yıldızın ortaladığı topu Sivassporlu Kadir eliyle kesti ve ortalık karıştı. Fenerbahçeli futbolcular uzun süre penaltı itirazlarında bulundu.

"Devam" diyen Yıldırım'dan sonra Fenerli oyuncular kale çizgisinde duran hakeme itirazlarını sürdürdü. Ancak karar değişmedi. Pozisyonun kahramanı Sivaslı Kadir maç sonrası "Pozisyon penaltıydı. Hakem vermedi ben ne yapabilirim ki" dedi. Tribündeki yöneticiler taraftarlar gibi ayağa fırlayıp tepkilerini göstrirken, eski yöneticiler de isyan etti.

Eski yöneticilerden Murat Özaydınlı, twitterdan "Hakemlerin imamı talimat kimden" diyerek hakeme sert bir gönderme yaptı. Yasemin Merçil ".... Yunus Yıldırım!" derken, Bayan Basketbol Şube Sorumlusu İsfendiyar Zülfikari de "Y.Yıldırım sarı formayı çıkart, rengin belli olsun" ifadelerini kullanarak, hakem Yunus Yıldırım'ı hedef aldılar.

YORUMLAR 11
  • veli yazar 10 yıl önce Şikayet Et
    tv lerdeki spor proğramlarını izleyen hakemler gereğini yapıyor.. hafta içinde sivas maçı satacak diyenler ayrı bir konu, bazı yorumcular şunu söylüyordu. Alves çok faul yapıyor, her hareketine sarı kart verlmeli. Kırmızı alvese verilmedi ama diğer stoper egemeni harcadılar. Hakemin egemene sarı kart vermeye giderken koşmasını gören orada bir cinayet işlendi ikinciside işlenecek senır. ikinci sarıda ise egemenin hatası olmakkla beraber hakem zaten gereğini yapmaya hazırmış gibi duruyordu. Elle oynamayı görmezden gelenleri, fenerbahçeyi sürekli faullerle durdurup avantajı bozanların diğer takımın lehine nasıl avantaj uygulandığı yine spor yorumcularının tavsiyelerinden alınmış. 6S-Eskişehir maçının ilk 6 dakikasını izleyin gs nin yaptığı faulleri nasıl 6s lehine verlidiği hatta melonun sürekli itirazlarında hakemin ne kadar nazik olduğu gözden kaçmayacaktır.
    Cevapla
  • Melih Çakar 10 yıl önce Şikayet Et
    çekemeyen anten taksın. Bundan önceki maçlara sayın diyenlerin izlemediği belli. Bundan önceki maçlarda mesela BJK maçında penaltı verilmedi, karabükte ofsayttan gol yedik. Konya maçında ofsayttan yedik ama çevirdik. Siz önce Gsnin ilk yarıdaki bursa antalya maçlarında ofsayttan alttığı golleri görün..
    Cevapla
  • virdis moment 10 yıl önce Şikayet Et
    fb böyle bir takım,, işte bu yüzden büyük ve cumhuriyet,,,. dışarıda uefa içeride derinler ve diğer 17 takım,, buna mukabil birde futbol sahalarının tanrılarına rağmen koskocaman bir aile, bir yürektir bu fener,,,,
    Cevapla
  • TurQuaZ 10 yıl önce Şikayet Et
    her hatanın ardından. geçmişin hatırlanması çok sıkıntılı bir durum. insanların sağlıklı düşünmelerini engelliyor. kimse yapılan hataya evet bu hatadır demiyor diyemiyor. sürekli bir kıyaslama. denge tutturma gayreti. bunun sonu nereye varacak. fb ye 93 kez daha haksızlık yapılsa bu sorun çözülür mü? denge tutar mı. herkes bilmeli ki iki yanlış bir doğru etmez. yapılan yanlışsa yanlıştır. asıl önemli olan bu hatanın kasten mi yoksa istemeden mi yapılıp yapılmadığıdır. bu sorgulanmalı. varsa suç cezası verilmeli.
    Cevapla
  • bolu_beyi 10 yıl önce Şikayet Et
    bolu beyi. ömer taş bizi kimsenin savunmasına gerek yok siz gidin yandaşlarınızı savunun bu ligde zaten ya fenerlisindir ya değilsindir sizingibi başka bir alternatif yok bizde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle