Yıldırım'a şok telefon: Türkiye'ye dönme

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz cuma akşamı Yargıtay kararı açıklamasının ardından çok önemli telefon görüşmeleri yaptığı ancak bunların içlerinden bir tanesinin bir hayli ilginç detaylar içerdiği bildirildi.

Yıldırım'a şok telefon: Türkiye'ye dönme
Yıldırım'a şok telefon: Türkiye'ye dönme
GİRİŞ 24.01.2014 06:45 GÜNCELLEME 24.01.2014 11:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karar açıklandığında Fransa'da olan Yıldırım'a gerek Türkiye'den gerekse yurt dışından önemli isimler Yıldırım'a desteklerini ilettiler. Ancak kendisine gelen bir telefon Aziz Yıldırım'ı bir hayli şaşırttı. Paralel devlete yakın bir isim, Başkan Aziz Yıldırım'a arayarak Türkiye'ye gelmemesini tavsiye ettiği ifade edildi...

YILDIRIM: VİCDANIM RAHAT. ÜLKEME GİDECEĞİM

Başkan Yıldırım, sebebini sorduğunda ise "Havalimanı'na iner inmez kelepçeyi takacaklar" cevabıyla karşılaştı. Bunun üzerine Yıldırım, "Tutuklamazlarsa hatırım kalır. Ben oraya yeniden yargılanmaya ya da bir şekilde kurtulmaya gelmiyorum. 26 ay hapis yatmayı göze alarak geliyorum" şeklinde karşı bir cevap verdi. Vicdanının rahat olduğunu söyleyen Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

AZİZ YILDIRIM'A GÖZDAĞI MI VERMEK İSTEDİLER?

Sonuç olarak bu davanın amacının ne olduğu, kimler tarafından yapıldığı net bir şekilde ortaya çıktı. Ben vicdanlarda aklandım. O yüzden içim rahat. Hapis yatmaktan da korkmuyorum. En kısa zamanda Türkiye'ye döneceğim. Başkan Yıldırım'ın gözdağı verme amaçlı bu tip birkaç telefon daha aldığı ancak Yıldırım'ın bu telefonları da dikkate almadığı bildirildi.

TELEFONDAKİ KİŞİNİN AMACI NEYDİ!

Aziz Yıldırım'a gelen telefon çeşitli spekülasyonları da beraberinde getirdi.

Bir paralel devlet üyesi tarafından Aziz Yıldırım'a edildiği iddia edilen telefonun hem gözdağı verme hem de Türkiye'de toplumsal karışıklık yaratma amacı taşıdığı öğrenildi... Aziz Yıldırım, Türkiye'ye gelmeyerek hem kaçak durumuna düşecek, hem de Türkiye'de yeni tartışmalar yaşanacaktı...

YORUMLAR 1
  • selimfirat 10 yıl önce Şikayet Et
    Hükümete vurmaları yanlış. zira aynı oyun başbakana da oynanıyor. Adamlar bir taşla hem feneri hem trabzonu hemde hükümeti hoplattılar.
    Cevapla