Çakar'dan F.Bahçe'ye sert sözler!

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'ın çıkacağı canlı yayının iptali ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çakar'dan F.Bahçe'ye sert sözler!
Çakar'dan F.Bahçe'ye sert sözler!
GİRİŞ 22.01.2014 13:34 GÜNCELLEME 22.01.2014 13:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun teklifiyle gündeme gelen, sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım'ın çıkacağı canlı yayının iptali programın renkli isimlerinden Ahmet Çakar'ı şaşırttı.

Sarı-lacivertli kulübün yayını iptal etmesinin ardından Çakar konuyla ilgili Sporx'in sorularını cevaplandırdı.

"İptal gerekçeleri anlamsız" diyen Çakar, "Fenerbahçe Kulübü neden böyle çark etti anlayamadım. Gerekçeleri de anlamsız ve şaşırtıcı. 21 Ocak günü yapılan son yayından rahatsız olmuşlar. Sanki 2 yıldır biz onlara sayın başkana çok iyi davranıyoruzda son gece kötü davranmışız. 2 yıldır ne diyorsak 21 Ocak'ta da aynı şeyleri söyledik. Hatta o son yayında 3 yıl hapis yatılmasının doğru ve vicdani olmadığını söyledik. Bu konuda destek de çıktık. 2 yıllık süreçteki yayın politikamızı söylemlerimizi gerekçe göster anlarım ama gerekçe olarak 21 Ocak günkü yayın dedin mi ben buna gülerim ve bu iptalin altında başka bir neden ararım.

Bir de sanki bu yayını biz talep etmişiz gibi bir algı var teklifi yapan kendileri sayın Mahmut Uslu. Biz istemedik onlar istedi biz de hayhay dedik. Şimdi vazgeçtik diyorlar. Neden vazgeçtiler kendi adıma konuşuyorum ilk aklıma gelen, korkmuş olabilirler. Çünkü ben orda her türlü soruyu soracaktım ve dün gün boyu buna çalıştım. Ben tapelerde 3 maçta şike görüyorum bundan kaçamazsın. Mahkeme 6 demiş UEFA 5 maç demiş bana göre 3 maçta şike var. Bunu orada söyleyecektim ve bu konuda tapelerden sorular soracaktım. Tape sahte dersen ona lafım yok onu mahkemede demeliydin ama demedin. Her şeyi soracaktım.

Niye vazgeçtiklerini düşünüyorum. Adamların Allah'ı var bizimle bir pazarlığı olmadı. Oraya gittiğimizde bize şunlara girmeyin bunları sormayın gibi bir teklifleri olsaydı ben orayı terkederdim"

YORUMLAR 8
  • sami tümer 10 yıl önce Şikayet Et
    basın toplantısına gidin. hayaldi iptal oldu. daha ilk dakikadan gelmeyeceği belliydi kendinizi kandırdınız.
    Cevapla
  • tuncay ayaz 10 yıl önce Şikayet Et
    fenerlilerin imdadına parelel yapı yetişmiş. bu parelel yapı ne yaptı..aziz yıldırımın sesini taklit edip aziz yıldırımın telefonundan şike görüşmesimi yaptı? boşuna uğraşmayın sizin şikenizi parelel yapı bile örtemez..fenerli yöneticilere ceza veren tahkim demi parelel yapının adamı??fenerliler bi cevap verin buna...şekip mostoroğlu ve ilhan ekşioğluna şike görüşmesi yapmaktan 3 yıl men cezası veren tahkim cemaatin adamımı..i akına 3 yıl men cezası veren tahkim parelel yapıdanmı???
    Cevapla
  • mehmet özkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    bu adam şike yaptı.cezasını çeksin. adam sanki camiye gitti diye ceza aldı.hayır şike yaptı.yaptırdı ceza aldı cezasınıda çeksin.bu ülkede yapanın yanına kar kalmasın.taraftarıda tahrik ediyor.şampiyonlugu elinden alınan trabzonsporun magduruyeti ne olacak? ayıptır.tarafsız olalım şikeciye magdur diye bakmayalım.
    Cevapla
  • sebahattin cebi 10 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan-guntekın...... alısmıslar arkadaslara yayından once sorulacak soruları verıp yayına cıkmaya sızde yemeyınce cark ettıler tabı yazık dunya bızı fatih bılırdı sayelerınde şikecı olduk
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Başkan Beyaz TV.ye niye çıksınki? 3 Temmuz şike operasyonunda parelel yapının deşifre olmasından sonra ...... ...Ümit Özat hariç Ahmet çakar ve oradaki tüm konuşmacılar Fenerbahçeye hala şike yaptı diyor bu sebeple Aziz başkan hiç Beyaz TV.ye çıkarmı?..Ahmet çakar önce beynini temizlesin?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle