Trabzonspor'a ananaslı gönderme!

Yargıtay kararından sonra Trabzonspor şampiyonluk kupasını daha yüksek bir sesle isterken Fenerbahçe kanadından konuyla alakalı sarı-lacivertli taraftarların yüreğine su serpecek bir açıklama geldi. "Şampiyonluğa kimse dokunamaz"

Trabzonspor'a ananaslı gönderme!
Trabzonspor'a ananaslı gönderme!
GİRİŞ 20.01.2014 12:58 GÜNCELLEME 20.01.2014 13:06
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Mehmet Can Belören'in haberi

Fenerbahçe yöneticisi İlhan Yüksel Ekşioğlu'nun avukatı Ersan Şen şike davası süreciyle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şike ve teşvikten 3 yıl 1 ay hapis ayrıca 900 bin lira adli para cezasına çarptırılan İlhan Yüksel Ekşioğlu adına Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağını belirten Avukat Şen, yüzde yüz sonuç almayı hedeflediklerini söyledi.

AZİZ YILDIRIM DÖNMEZSE İNTERPOL TARAFINDAN ARANIR

İlhan Yüksel Ekşioğlu'nun avukatı Ersan Şen, Aziz Yıldırım'ın cezasının kesinleşmiş durumda olduğunu söyledi ve "Geldiğinde infaza geçilecek. En geç 1-2 ay içerisinde bu durum gerçekleşir. Aziz Yıldırım Fransa'dan dönmez ise yakalama kararı çıkar. Böyle bir durum olacağını zannetmiyorum ama Başkan Yıldırım'ın dönmediği takdirde İnterpol tarafından aranması söz konusu" dedi.

ANAYASA MAHKEMESİ'NE GİDİYORUZ

İlhan Yüksel Ekşioğlu adına Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağını belirten Avukat Ersan Şen, yine Aziz Yıldırım'ın avukatının da Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağını ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü olarak da başvuru hakkının bulunduğunu söyledi.

BURASI ANANAS CUMHURİYETİ DEĞİLSE FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞU ALINAMAZ!

Avukat Ersan Şen sürecin gelişimi ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun alınmasıyla ilgili "Şu anda bu karar kesinleşti ama yasal yollar bitmedi. İnfaza geçilmesi için artık dosyaların mahkeme tarafından infaz savcılığına gönderilmesi bekleniyor. Bu süreçten sonra kulüp başkanlarının ve kulüp yöneticilerinin gitmesi anlamında hoş olmayan durumlar yaşanabilir. Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna ise hiçbir şey olmaz. Çünkü o karar Tahkim Kurulu'nda bitti ve kesinleşti. Ama burası Ananas Cumhuriyeti'yse o zaman Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna müdahale ederler. Çünkü şampiyonluk kupasını Fenerbahçe'nin elinden almak şu anda UEFA'nın da, Türkiye Futbol Federasyonu'nun da işi değil. O süreç Tahkim Kurulu kararıyla kapandı. Tahkim Kurulu kararları da Anayasa Madde 59 uyarınca kesindir" dedi.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 36
  • Memoli Can 10 yıl önce Şikayet Et
    İŞİNİZE GELMEYEN HİÇBİR DOĞRUYU GÖRMÜYORSUNUZ AİHM BİR ÇOK KEZ YARGITAY KARARINI BOZMUŞTUR ÜLKENİN BU YÜZDEN BİR ÇOK KEZ ADI KÖTÜYE ÇIKMIŞTIR (HUKUKSUZLUK ADALETSİZ YARGILAMA). Eren Erenli senin amacın maksadın belli boş konuşma artık (UEFA FENERBAÇEYE ŞİKEDEN CEZA VERDİYSE ŞİKE TEK BAŞINA YAPILMAZ KARŞIDAKİ RAKİBİDE BAĞLARSIN O NUNLA ANLAŞIRSDIN VE ŞİKEYİ YAPRSIN. O HALDE UEFA ŞİKEYİ FB İLE YAPAN DİĞER TAKIMLARI NASIL VE NEDEN CEZA VERMEZ ONLARDA UEFA KATILMA HAKLARI OLAN KULÜPLER)ancak şöyle bir durumda ceza verebilir, FB SEN ŞİKE YAPMAK İSTEDİN AMA RAKİP KABUL ETMEDİ TEŞEBBÜTSEN VERİYORUM DER. O zaman şike falan hikayedir sen merak etme UEFANIN kale aldığı tape ve fezlekeleri biz kimlerin ne amaçla hazırladığını çok iyi biliyoruz. Sizin gibilerin ne dediği hiç umurumuzda değil. FEDERASYONA DA FENERASYON DİYENLERE KAPAK OLSUN (FEDERAYON: İDDİA BAHİS, HAKEM KOMİTESİ, GÖZLEMCİLER'İN RAPORLARINDA ŞİKEYE RASTLAYAMADIĞI İÇİN ŞAMPİYONLUĞU ONAMAK ZORUNDADIR ESAS OLAN SPOR YARGISIDIR) Özel yetkili mahkemelerin hatta Yargıtay için bile çete şüpheleri var birileri onları yönetiyor.
    Cevapla
  • KAYA TRABZONLU 10 yıl önce Şikayet Et
    bırakın şu fenerlileri. Arkadaşlar,fenerlilere cevap verme derdine düşmeyiniz.şikeci yani hırsızlığı savunan ve bununla gurur duyanları adam yerine koymak yersizdir.içinde bulundukları duruma gülün geçin.
    Cevapla
  • KAYA TRABZONLU 10 yıl önce Şikayet Et
    GÜNAHLARIN TAKIMISIN... Dünyanın çoğu ülkesine gidin. şike deyince herkes size fenerbahçe diyor. google'a şike kelimesinin karşılığını hangi dilde yazarsanız yazın ilk sonuç yine fenerbahçe oluyor. işte bu yüzden günahların takımı diye boşuna pankart açmadı taraftar
    Cevapla
  • mehmet özkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    ersan efendi şikecinin avukatı uefa son zözü söylemedi. onaylanmış şike var. ama meslegin içabı para alıyorsun yalan söylüyorsunçama bunun ahiretide var..tff başında şikeci takımın başkanı. ve diger şikeci aciz yıldırım.uefa bakalım sonunda ne diyecek? fener alt kümeyemi düşecek kupayı trabzonsporamı verecek görecegiz.sana kalsa idi aciz yıldırım cezada almıyacaktı .
    Cevapla
  • KÖKSAL AYGÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    Aziz iyi bilir. Ananasları dağıtanlar ortaya çıktı.TS ye ananas kalmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle