Fenerbahçe'den flaş karar! Gidiyorlar!

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Yargıtay kararı için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklarını söyledi.

Fenerbahçe'den flaş karar! Gidiyorlar!
Fenerbahçe'den flaş karar! Gidiyorlar!
GİRİŞ 20.01.2014 06:18 GÜNCELLEME 20.01.2014 09:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli yönetici, Cumhurbaşkanlığı'ndan gelecek olası bir affı kabul etmediklerini ve etmeyeceklerini ifade etti.

Uslu, "Biz af istemiyoruz. Öyle bir şey de istemeyiz. Anayasa Mahkemesi'ne de müracaat edeceğiz. Biz bu kanunun nasıl çıktığını biliyoruz. Değişmesini belkleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başbakanın savcılara yönelik "çete" söylemine dayanarak yeniden yargılama isteyen Uslu, bu kararı hiçbir şekilde tasvip etmediklerini söyledi. İşte Uslu'nun açıklamaları:

"Nasıl iyi olalım? Rasim arkadaşım tapelerden 3 maçtan şike olduğunu anladım demiş. O zaman 17 Aralık'taki tapeleri okuduğunuzda ne anladınız? Yargıtay'dan gelen bildiri: Bunlar silahlı suç örgütü kurmaktan, baskı yaptılar diyor."

"Örgüt kuruldu, baskı yapıldı deniyor. Eski federasyon başkanları ve Aziz Yıldırım baskı yapmış. Diğer arkadaşlar nerede? Bunların da suç elemanı olması lazım. Olgun Peker'le bir çete kurduysa Aziz Yıldırım bir avantajı vardır değil mi? Son 14 senede Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu menajere verdiği para nedir? Araştırın bakalım. Fenerbahçe diğer kulüplerin toplamının yüzde 5'i bile değildir."

"ÖBÜR DÜNYADA HESABINI SORACAĞIZ"

"Biz af istemiyoruz. İnsanlar hapis yatacak. Aynı polis fezlekesi ve eski kahraman ilan edilen savcılar bizi yargılarsa bu adil yargılanma olmaz. Başbakan burada çete var dedi. Bu yüzden adil yargılama istiyoruz. Yıllarca spor idareciliği yaptık. 2300 sporcu istidham ediyoruz. Biz yeniden yargılanmanın önünün açılmasını istiyoruz. Biz bu yanlış işlerini Allah'a havale ediyoruz. Öbür dünyada da bunun hesabını sorarız."

"Şu anda elimize geldi Yargıtay'ın kararları, üzüntü verici. Şike var diyenleri kabul etmiyoruz. Bize artık Türkiye'de kimse inandıramaz bunu."

"Bazı arkadaşlar UEFA ile uğraşıyorlar kişilere ceza verdirmek için ama ben bunun olacağına inanmıyorum. Başbaşan bu hakimler, savcılar, polisleri temizliyorum diyorsa, bu UEFA demez mi yazık olmuş bunlara diye. Başbakan bunu söylüyorsa bunu diyorsa yanlış karar verdiğini düşünemez mi?"

"Şahsi olarak UEFA'dan bir yaptırım gelecekti. Ne oldu Milli Takım'a da yaptırım gelecekti, bir şey olmadı. Salı ve çarşamba gelince daha rahat konuşuruz. Bunu konuşalım, önemli bir şey."

"UEFA polis fezlekesine göre karar veriyor. O günkü emniyet müdür 17 maçta şike var diye açıklama var diye açıkladı. O emniyet müdürü utanmıyor mu? Neye göre söyledi. UEFA'da 0 tolerans var. Mahkeme kararıyla vermediler bu kararı."

YORUMLAR 6
  • Memoli Can 10 yıl önce Şikayet Et
    Ezeli rekabet dediler torunları dünyaya geldi bir maç kazanamdınız. Bir berbere kaldınız sevinçten ağladınız FB gs ye karşı herzaman üstün olması sanırsan altından kakılmaycakkadar dokunuyor başlıyorsunuz iftiralara.. Sen ne bildiğini sanıyorsun FB UEFA neden ceza verdiğini söyle görülen bir davan varsa bile haklı yada haksız Bir davan varsa biz cezayı veririz sıfır tolerans falan diyor.UEFA kulübe saha içinde şikeden ceza verdiyse eğer saha içinde şike rakiple olur rakipte kesin olarak ceza alır bunu kafana iyice sok. O halde UEFA Fenerbahçe ile şike yapan takımlara olası gelecek yıllarda UEFA ya katılma hakkı kaznma ihtimali her kulübün olduğu için onlarında cezasını verme mecburiyeti vardır. Hani nerde rakibin cezası şimdi al sen UEFAYI kundağa koy birde ninni söyle iyice avunmaya devam et. Federasyon neye göre karar verdi bunu zerre kadar anlamadın heralde o yüzden Fenerasyon diyorsun TFF hakem raporların, Gözlemci, İddaa Bahis raporlarına baktı ve bir şike izine rastlamadı. Polis fezleke ve tapeleri kimin ne amçla hazırladığı belli değil kes yapıştır istedkleri yerden alıp bağlarlar amaç ne ise!
    Cevapla
  • Eren Erenli 10 yıl önce Şikayet Et
    Bırak bu avuntuları. uefa sadece polis fezlekesine bakmaz.. Tapelere de baktılar. adamlar aylarca araştırdılar.. hemen karar vermediler bizim feNerasyon gibi...
    Cevapla
  • Memoli Can 10 yıl önce Şikayet Et
    Memoli Can. Bir kere insanlar şunları kafasında canlandırmalı (Uefaya Türkiye den FB ceza alması için GS ve TS kulüpleri binlerce sayfalık mektup yolladı yoğun baskı yapıldı. Ayrıca eski fdrsyn başkanı Aziz yldrm düşmanı A. Aydnlr UEFA sürecinde FB savunması almadn, sadece idda eden tarafın dosyalarını alıp üstelik sadece 3 GS li İnsanı bu göreve atayı Uefaya gönderdi. Sonradan kesin amacı ortaya çıktı Aziz Yldrm'ı suçlu gösterip FB Başkanı olmak. Yazmış olduğunuz mahkeme makamı video görüntüleri, para sayma çantadaki paralar yalan iddia olduğu kanıtlandı siz bu makamları hangi adaletnizle temiz karar verici olarak bu sayfalara taşıyorsunuz. Üstelik kendi kulbnz Basket, atletizm, yüzme skandallarınız varken.
    Cevapla
  • ahmet şengül 10 yıl önce Şikayet Et
    uefa cas. uefa ceza verdi cas a gittinizde noldu,basın yoluyla acıtasyon yapıp duruyorsunuz geçin bu işi fener alenen şikecidir .
    Cevapla
  • Doğan DOĞACAK 10 yıl önce Şikayet Et
    iftiracılar tekrar iş başında. sayın iftiracılar siz ebedi bundan sonra şampiyonluk göremeyeceksiniz kiminle şampiyonluk yarışması yaptınız Fenerbahçe yüzünün akıyla ALLAH'ın izniyle şampiyonluklara devam edecektir. siz ise iftiralarınıza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle