Fenerbahçe'den müthiş transfer hamlesi!

Fenerbahçe'de 2014/15 sezonu için ofansif orta saha mevkisini için takviye yaplıması planlanıyor. Eğer Hamburg, bonservis bedelinde indirime giderse Van Der Vaart Fenerli olacak.

Fenerbahçe'den müthiş transfer hamlesi!
Fenerbahçe'den müthiş transfer hamlesi!
GİRİŞ 23.11.2013 14:13 GÜNCELLEME 23.11.2013 14:13

Süper Lig'de yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, Bir yandan da önümüzdeki sezonun hesaplarını yapıyor.

Ocak ayındaki ara transferde kadrosuna yerli ya da yabancı takviyesi yapmayı şu an için planlamayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon ofansif orta saha özellikli bir oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalar yapıyor. Sarı-Lacivertliler, önceki yıllarda da gündemine gelen Hamburg'un Hollandalı yıldızı Rafael Vander Vaart'ı kadrosuna katmak istiyor. 30 yaşında olan Hollandalı futbolcunun Alman kulübü ile olan sözleşmesi 2014 yılında sona eriyor. Van Der Vaart'ın bonservis ücretinin 7-8 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe yönetimi, bu rakam üzerinden Alman kulübünden indirim isteyecek. Şayet indirim gerçekleşirse imzalar atılacak.

EFSANE ALEX'İN YERİ DOLDURULMUŞ OLACAK...

Hala Hollanda Milli Takımı'nın kadrosunda olan ve 2014 Dünya Kupası'nda da forma giymesi beklenen Van Der Vaart'ı ikna etmek için milli takımdan takım arkadaşı Dirk Kuyt'ın da devreye gireceği belirtiliyor. Şu anda gerçek anlamda forvet arkası tabir edebileceğimiz bir oyuncusu olmayan Fenerbahçe, bu transferi gercekleştirmesi durumunda önemli bir açığı kapatmış olacak.

BAZI YABANCILARLA YOLLAR AYRILACAK

Oturmuş bir kadro yapısına sahip olan Fenerbahçe, bu bölge dışında yabancı oyuncu almayı planlamıyor. Diğer bölgelerek birkaç Türk futbolcu alınacak. Önümüzdeki yıl uygulamaya girecek 5+3 yabancı kontenjanı kuralı nedeniyle Fenerbahçe, elindeki yabancılardan birkaçını da elinden çıkartacak. Bu bonsirvisiyle birlikte satış olacabileceği gibi kiralama yöntemiyle de olabilir.

(Takvim)