F.Bahçe'de başkan adayları oyunu kullandı

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, başkan ve yönetim kurulu aday listelerinin seçiminde oyunu kullandı.

F.Bahçe'de başkan adayları oyunu kullandı
F.Bahçe'de başkan adayları oyunu kullandı
GİRİŞ 03.11.2013 12:21 GÜNCELLEME 03.11.2013 12:30

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçim için salona gelen Aydınlar, kongre üyeleriyle kısa konuşmalar yaptıktan sonra, oy vereceği 3 numaralı sandığın sırasına geçti. Sandık sırasında eşi Seher ve kızı Zeynep hanımlarla yaklaşık 20 dakika bekleyen Aydınlar, oyunu kullandıktan sonra da bir süre salonda kongre üyeleriyle sohbet etti.

Aydınlar kongreyle ilgili yaptığı açıklamada, bugünün Fenerbahçe için tarihi bir gün olduğunu vurgulayarak, "Biz üzerimize düşeni yaptık. İyi hazırlandık, iyi çalıştık. Belki de Fenerbahçe tarihinin en iyi yönetim kurulu listesini kongre üyelerine takdim ettik. Bundan sonra karar değerli kongre üyelerinin. İnşallah Fenerbahçe için, Türk sporu için hayırlı olur. Kazanan Fenerbahçe olsun" ifadelerini kullandı.

- Salona önce Aziz Yıldırım geldi

Kongre salonuna Aydınlar'dan önce gelen mevcut başkan ve yeni dönem için başkan adayı Aziz Yıldırım, sandıkları dolaşarak görevlilerle sohbet etti ve kongre salonunda incelemelerde bulundu.

Yıldırım, bir süre sonra üyelerin tribünden salona giriş yaptığı noktada durarak, oy vermeye gelen kongre üyelerini karşıladı. Çok sayıda üye Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

- Yamen Uzun seçime 11.30'dan itibaren katıldı

Başkan adayı Yamen Uzun, sadece başkanlık için yarıştığı kongrede seçime saat 11.30'dan itibaren katıldı.

Yönetim kurulu aday listesi oluşturmayan Uzun, oy verme işlemi başladıktan 1,5 saat sonra başkanlık oy pusulalarını salona getirildi ve pusulalar sandıklara dağıtıldı.

Uzun'un başkanlık oy pusulaları sandıklara dağıtıldıktan yaklaşık 20 dakika sonra yapılan anonsta, pusula renginin (beyaz), Aydınlar'ın pusulalarıyla aynı renk olduğu için sandıklardan kaldırıldığı açıklandı. Yeni pusula getirmesi halinde Uzun'un yeniden seçime katılacağı duyuruldu.

AA