Aziz Yıldırım'dan Emenike itirafı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Emenike transferinde bonservis bedelinin bir kısmını ödeyen ismi açıkladı.

Aziz Yıldırım'dan Emenike itirafı
Aziz Yıldırım'dan Emenike itirafı
GİRİŞ 26.09.2013 14:18 GÜNCELLEME 26.09.2013 14:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yeni sponsoru, Sarı-lacivertli kulübün Asbaşkanlarından İsfandiyar Zülfikari'nin sahibi olduğu Turkuaz Petrol oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü ile Turkuaz Petrol arasındaki sponsorluk anlaşması, Fenerbahçe Ülker Sports Arena Enerji Salonu'nda düzenlenen basın toplantısıyla imzalandı. Bu anlaşmayla Turkuaz Petrol, Kadın Basketbol Takımının formasındaki yerini aldı.

Toplantıya Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, Turkuaz Petrol adına ve aynı zamanda Asbaşkanlardan İsfendiyar Zülfikari, Kulüp CEO'su Hasan Yılmaz, Kadın Basketbol Takımının oyuncuları ile teknik ve idari kadrosu katıldı.

CEO HASAN YILMAZ: "DİĞER ŞİRKETLERE ÖRNEK OLSUN"

Toplantıda ilk olarak söz alan CEO Hasan Yılmaz, "Fenerbahçe deyince akla önce futbol geliyor ama Fenerbahçe Türkiye'nin en köklü, en başarılı, en yaygın, olimpiyatlara en çok sporcu gönderen kulübü. 200 teknik adam, 2000'den fazla sporcuyla 9 branşta mücadele ediyor. Fenerbahçe, amatör branşlara büyük destek veriyor. Futbol haricinde ciddi gelirleri yok ama bu yatırımların da yapılması gerekiyor. Fenerbahçe Bu yatırımları öz kaynaklarıyla, yöneticilerinin özverileriyle ve sponsorlarıyla yapıyor. İyi ki da yapıyor, çünkü başarılar ortada" dedi.

Amatör takımlarımızın başarılarını sıralayan Yılmaz, "Bu da gösteriyor ki doğru stratejiler uygulandığında ülkemizin çok büyük bir potansiyeli var ve şükürler olsun ki bunun bilincinde olan işadamlarımız ve şirketlerimiz var. Onlar bize büyük destek oluyor. Kadın Basketbol Takımımıza Turkuaz Petrol sponsor oluyor. Kendilerine ve İsfendiyar Bey'e çok teşekkür ediyorum. Bu sponsorlukla Turkuaz Petrol sadece kadın basketbolu değil, Türk Sporunu amatörleri ve olimpiyat ruhunu desteklemiş oluyor. Bu sponsorluğun diğer şirketlere örnek olmasını istiyorum. Takımımızın, Turkuaz formasıyla başarılarını devam ettirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

"BU BAŞARININ BİR PARÇASI OLMAK İSTEDİK"

Törende Turkuaz Petrol adına konuşan Asbaşkanlardan İsfendiyar Zülfikari ise kendisine verdiği destek nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Zülfikari, "Turkuaz Petrol olarak çok başarılı bir organizasyonun parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Takımımızın son 8 yılın şampiyonu, Avrupa'dan geçen senenin finalisti, Avrupa'daki en başarılı Türk takımı. Yurt dışında Türkiye'yi en iyi temsil eden takım. Bu başarının bir parçası olmak istedik. Başarılarının daim olmasını dilerim" dedi.

BAŞKAN VE YÖNETİCİLER POTAYA ATIŞ YAPTI

Konuşmalarının ardından taraflar sponsorluk anlaşmasına imzaları attı. Törene katılan yöneticiler Kadın Basketbol Takımı ile toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler basket potasına serbest atışlar yaptı. Tören, Potanın Kraliçeleri ile basın mensupları arasında yapılan ödülle serbest atış yarışmasıyla sona erdi.

"İSFENDİYAR BEY'İN EMENİKE'DE DE KATKISI OLDU"

Törenin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Aziz Yıldırım, İsfendiyar Zülfikari'nin sadece amatör branşların ihtiyaçlarına cevap vermediğini hatırlatarak, "Kendisi profesyonel takımdaki bazı ihtiyaçlara da yardımcı oluyor. En son olarak Emenike'nin alınmasında bonservisinin ilk taksitine katkı yapan arkadaşlardan biridir. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR 2
  • Adil Ebediyet 10 yıl önce Şikayet Et
    Kara liste. Turkuaz petrolü kara listeme aldım. Aziz Yıldırım'ın olduğu yerde doğru iş olmaz...
    Cevapla
  • KARA MURAT 10 yıl önce Şikayet Et
    kara murat. şimdi ne yapılacakmış artık turkuaz petrol den benzin alınmayacakmış
    Cevapla